محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی
مواد لازم:
- راسته شیشلیکی =چهار عدد
- آردسفید= دو پیمانه
- تخممرغ =دو عدد
- آرد سوخاری= یک پیمانه
- پنیر پارمزان= یک پیمانه
- پنیر موتزارلا، روغن زیتون، نمک، فلفل و زعفران= به میزان لازم
طرز تهیه:
به گزارش سایت طبتاج گوشتها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال میخوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیرپارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و آنها را کنار میگذاریم.
بعد از آماده شدن گوشت ها را در آرد سفید میغلتانیم سپس آنها را در تخممرغ زده شده ریخته و مخلوط می کنیم ، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده میگذاریم.
سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه میپزیم آنگاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغشده به مدت ده دقیقه قرار میدهیم و در پایان آنها را روی بشقاب گذاشته و سرو میکنیم.