محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
آیا خوردن و قورت دادن منی در رابطه جنسی دهانی خطرناک و مضر است؟
به گزارش سایت طبتاج ، در ابتدا به این نکته مهم اشاره می کنیم که در رابطه جنسی، انجام هیچ عملی اجباری نیست، هیچکس اجازه ندارد شما را مجبور به کاری کند و دقیقا به توافق دو طرف بستگی دارد، در صورتیکه علاقه<interest> به رابطه دهانی ندارید موضوع را با پارتنر خود در میان بگذارید چون قرار نیست در سکس به شما چیزی تحمیل شود و برعکس اگر از اورال سکس یا رابطه جنسی دهانی لذت می برید به راحتی بیان کنید.
همانطور که ذکر شد به میل و علاقه شریک جنسی بستگی دارد و در واقع هدف از رابطه جنسی لذت زوجین می باشد اما در صورتیکه مایلید خوردن مایع منی را از نظر پزشکی و شرع بدانید در ادامه مقاله با ما همراه باشید. در واقع عوارض بلعیدن مایع منی و همچنین حکم شرعی آن را برای شما بیان می کنیم و در آخر تصمیم را به عهده خودتان می گذاریم.
قورت دادن مایع منی برای خانم ها مفید است؟
مهمترین سوال در مورد قورت دادن مایع منی
در رابطه جنسی دهانی، مرد یا زن اندام های جنسی و غیر جنسی یکدیگر را به وسیله زبان تحریک می کنند. برای بسیاری از افراد این تجربه برایشان بسیار جذاب می باشد و هر دو می توانند بدون دخول ارضا شوند، این نوع رابطه نیاز به آموزش دارد.
همچنین در رابطه دهانی برخی از افراد علاقه به خوردن مایع منی دارند. اما سوالی که بیشتر ذهن افراد را درگیر می کند این است که آیا با خوردن مایع منی امکان بارداری وجود دارد یا خیر؟! پاسخ این است که حاملگی با خوردن مایع منی به هیچ وجه امکان ندارد و تنها در صورت ریختن مایع منی یا اسپرم داخل واژن و برخورد آن با تخمک، امکان بارداری وجود خواهد داشت، بنابراین با قورت دادن مایع منی باردار نخواهید شد.
تحقیقات به عمل آمده در مورد مایع منی:
در مجله بارداری Immunology مقاله ای وجود دارد که در آن به رابطه قوی بین کاهش مسمومیت بارداری و رابطه جنسی دهانی اشاره شده است. طبق تحقیقات به عمل آمده زنانی که سکس دهانی داشته و مایع منی پدر را بلعیده اند خیلی کمتر از زنانی که این رابطه را نداشته اند در معرض ابتلا به مسمومیت بارداری قرار گرفته اند.
↵ در سال 2012 مقاله ای چاپ شد که در آن روانشناس آلبانی این موضوع را مطرح کرده بود که بلعیدن مایع منی پدر در زنان باردار، می تواند عوارض صبحگاهی حاملگی را درمان کند.
↵ مجله Archives حاوی مقاله ای بوده که در سال 2012 در ارتباط با رفتار جنسی چاپ شده بود، این نتیجه برداشت شد که مایع منی دارای خواص ضد افسردگی است و زنانی که رابطه جنسی دهانی داشته اند به مقدار قابل توجهی از افسردگی آنها کاسته شده است. همچنین در این مقاله این نکته ذکر شده است که خانم هایی که در رابطه جنسی از کاندوم استفاده می کنند و مایع منی جذب بدنشان نمی شود هیچ نوع بهبودی در افسردگی آن ها دیده نشده است.
توهمی بیش نیست! خوردن مایع منی و یا تماس آن با سینه هیچ اثری در بزرگ شدن سینه خانم ها ندارد، اگر اینطور بود بسیاری از دختران در حسرت سینه های بزرگ نبودند و عوارض پروتز و جراحی های سینه را به جان نمی خریدند با این هزینه های گزاف!! بنابراین مایع منی هیچ ارتباطی با بزرگی سینه ندارد.
مایع منی برای پوست مفید یا مضر؟
مایع منی حاوی اسپرم، مواد قندی و مقداری پروتیین می باشد، این که مایع منی برای پوست بدن مفید است یا خیر هیچ رفرنس معتبری وجود ندارد، اما آنچه که واضح است چون مایع منی ممکن است حاوی باکتری های زیادی باشد حساسیت و بیماری های پوستی را ایجاد می کند.
دلیل خوردن مایع منی
هر چند که بسیاری از زوجین با توافق یکدیگر از خوردن مایع منی صرف نظر می کنند و انجام آن را به دلیل احتمالی انتقال بیماری، نوعی خیانت و یا بی احترامی به همسر خود می دانند اما باز هم عده ای از افراد وجود دارند که این عمل را با توافق هم انجام می دهند و از لیسیدن آلت تناسلی یکدیگر نیز لذت می برند که اینگونه زوجین باید از سلامت همدیگر اطلاع داشته باشند. در جوامع امروزی خوردن مایع منی بیشتر به دلیل تماشای فیلم های پورن افزایش یافته است.
احتیاط در ریختن مایع منی روی بدن شریک جنسی
-در صورت ریختن مایع منی روی مثانه همسر خود، ممکن است این نوع آب وارد واژن شده و احتمال باردار شدن در این صورت وجود دارد بنابراین در صورتیکه قصد بارداری ندارید، احتیاط کنید.
-اگر آب منی را روی صورت پارتنر یا همسر خود بریزید ممکن است حاوی باکتری بوده، وارد دهان شده و عفونت لثه را در پی داشته باشد.
-در صورت حساسیت همسر خود به مایع منی، روی بدن او نریزید چون ممکن است فرد مقابل دچار حساسیت های پوستی، قرمز شدن، تورم، خارش و … گردد.
آیا امکان انتقال بیماری مقاربتی با خوردن مایع منی وجود دارد؟
بله صد در صد. هر چند قبل از رابطه دهانی توصیه می شود حتما اصلاح کرده و دوش بگیرید اما در صورتیکه شریک جنسی شما دچار بیماری های مقاربتی مانند زیگیل یا تبخال تناسلی، ویروس سیفلیس، سوزاک، هپاتیت، ویروس HPV، ایدز و .. باشد این نوع بیماری ها با سکس دهانی و یا خوردن مایع منی انتقال پیدا خواهد کرد. بنابراین قبل از این نوع رابطه، حتما از سلامت جنسی یکدیگر مطمئن باشید. بیماری های ذکر شده از روی ظاهر، تشخیص داده نمی شود و حتما باید از طریق آزمایش مشخص شود.
-پروتئین های موجود در مایع منی برای بدن مضر می باشد و ممکن است خارش، سوزش، درد و یا تورم را ایجاد کند.
-در صورتیکه داخل دهان اعم از لب ها، زبان، لثه ها و گلو خراشیدگی یا زخم باشد از انجام سکس دهانی خودداری کنید چون ریسک انتقال بیماری بالا می رود.
-به صورت کلی قبل از رابطه جنسی دهانی حتما ناحیه تناسلی فرد مقابل را به دقت بررسی کنید تا در صورت وجود تبخال، زیگیل، التهاب و ترشح غیر طبیعی از تماس دهانی جلوگیری کنید.
بو و مزه مایع منی
برخی از افراد بو و مزه مایع منی را می پسندند اما برخی دیگر حتی نفرت دارند، جالب است بدانید در افراد مختلف بو و مزه ی مایع منی تفاوت دارد.
مایع منی ممکن است تلخ باشد که نشان دهنده قلیایی بودن آن است.
در افراد دیابتی، آب منی شیرین است.
مایع منی به دلیل وجود عنصر روی، ممکن است مزه فلز دهد.
خوردن منی از نظر علمای دینی:
مایعی که در زمان انزال مرد از آلت او خارج می شود شامل اسپرم، ترشحات کیسه منی و ترشحات پروستات است. خوردن مایع منی از نظر شرعی حرام می باشد چرا که در شرع اسلام منی از نجاسات است و خوردن نجاست حرام خواهد بود.
طبق فتوای آیت الله خامنه ای
قبل از خروج منی، مایعی از آلت تناسلی مرد خارج می شود که نجس نمی باشد آیا خوردن آن اشکال دارد؟
خوردن آن اشکال دارد.
طبق فتوای آیت الله سیستانی
رابطه جنسی از طریق دهان (اورال) چه حکمی دارد؟ (اگر بدون خوردن مایع منی باشد)
اورال رابطه جنسی یا همان رابطه جنسی دهانی به شرط این که مایع هایی که از آلت تناسلی خارج می شوند بلعیده نشود بلااشکال است.
نتیجه گیری
از نظر پزشکی: در صورتیکه هر دو طرف سالم باشند بلعیدن مایع منی هیچ تاثیری ندارد اما با توجه به اینکه بسیاری از بیماری های آمیزشی پنهان بده و گاها خود فرد نیز اطلاع ندارد و تنها در صورت آزمایش تشخیص داده می شود بنابراین خوردن مایع منی از نظر پزشکی توصیه نمی شود.
از نظر شرعی: مایع منی نجس بوده و خوردن آن حرام است