محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه شوربا
طرز تهیه شوربا
سرمای زمستان هم زمینه انواع سرماخوردگی ها و ویروس ها را فراهم کرده، بهترین راه پیشگیری و مراقبت از خودمان است. علاوه بر رعایت نکات بهداشتی، غذاهایی که می خوریم هم اهمیت زیادی دارند. انواع سوپ و آش ها که منبعی از انواع ویتامین هاست بهترین وعدههای غذایی برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن ما هستند.
شوربا، یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین انواع آش هاست که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و می توان در مدت زمان کوتاهی آن را تهیه کرد. آش شوربا هم یکی از این غذاهاست که به دلیل موادغذایی زیاد و مقوی که در آن هست، برای جلوگیری از انواع سرماخوردگیها بسیار مفید است. به همین دلیل آش شوربا به آش سرماخوردگی معروف است و بسیار مناسب می باشد.
مواد لازم برای آش شوربا :
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
برنج نیم دانه و ماش و لپه | از هر کدام 1/3 پیمانه |
سبزی سوپ خرد شده | 350 گرم |
شلغم درشت | 1 عدد |
طرز تهیه آش شوربا :
گوشت را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه در کاسه ای بریزید. یکی از پیازها را در گوشت رنده کنید و ورز دهید و از مخلوط به دست آمده قلقلی های کوچک درست کنید و کنار بگذارید. برنج، ماش و لپه را خوب بشویید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
پیاز دیگر را ریز خرد کرده و اضافه کنید. گوشت ها را در آش در حال جوش بیندازید. نمک، فلفل و زردچوبه را به آش اضافه کنید. شلغم را با رنده ریز رنده کنید و به همراه سبزی آش به آش اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا آش جا بیافتد.
نکته :
* می توانید به جای لپه از عدس استفاده کنید.
روشی دیگر برای پخت شوربا :
طرز تهیه آش شوربا
مواد لازم برای تهیه شوربا:
گوشت چرخکرده | 300 - 400 گرم |
برنج نیم دانه | 1 پیمانه 1 نفره |
پیاز | 1 عدد |
شوید خشک یا تازه | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار کم |
طرز تهیه شوربا :
ابتدا برنج را بشویید و با آب بگذارید بپزد. در همین حین گوشت چرخ کرده را با یک پیاز داخل مخلوط کن مخلوط کنید.
هنگامی که برنج کمی پخت به آن شوید خشک یا تازه خرد شده را اضافه کنید.مقداری زردچوبه تا حدی که رنگ آن زرد نشود اضافه کنید نمک را هم بیافزایید و آرام هم بزنید.به گوشت ها نمک و کمی فلفل بزنید و ورز بدهید و آن ها را به صورت قلقلی های کوچک در بیاورید و به مخلوط تان اضافه کنید این مدل شوربا بهتر است سفت نباشد. زمانی که گوشت ها پخت نمک آن را بچشید و در سپس نوش جان کنید.
اگر سفت شد مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا هم بپزند که شورباتان بی مزه نشود.
* در این روش هم می توانید از سبزی سوپ استفاده کنید و در این صورت آن را کمی غلیظ تر بگیرید.
* در هر دو نوع شوربا می توانید مقداری هویج بریزید.
* اگر می خواهید گوشت آن سفت نشود لازم نیست آن را داخل مخلوط کن بریزید و پیاز را رنده کنید و خوب ورز بدهید تا داخل آن باز نشود.