محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه دلمه گیاهی خوشمزه
دلمه یکی از غذاهای محبوب سفرههای ایرانی است و میتوان آنرا جزو غذاهای سالم نیز قرار داد. در این آموزش آشپزی قصد داریم شمارا با طرز تهیه یک دلمه خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم:
- بادمجان= 2عدد متوسط
- کدو=3 عدد متوسط
- پیاز =1 عدد متوسط
- برنج آبکش شده=1 لیوان
- سبزیجات معطر( تره، کشنیز، ترخون، مرزه، شوید، جعفری)=از هر کدام 100 گرم
- فلفل دلمه درشت=3 عدد
- گوجه فرنگی درشت=3 عدد
- نمک و فلفل= به میزان دلخواه
- رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
به گزارش سایت طبتاج تمام سبزیجات را بخوبی می شوییم.
سر فلفل دلمه را از حد 1 الی 2 سانتی متری آن بریده، داخل آن را خالی نموده و برای 1 دقیقه در آب در حال جوشیدن قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
سر گوجه فرنگی را نیز بریده و داخل آن را با یک قاشق طوری خالی می کنیم که قدری از گوشت آن باقی بماند. مواد داخل گوجه را خرد نموده و نگه می داریم.
کدو و بادنجان و پیاز را پوست کنده و به قطعات مربع شکل کوچک تقسیم می کنیم و داخل ظرفی ریخته و داخل گوجه فرنگی را هم با این اضافه می کنیم.
سبزی ها را نیز ریز خرد نموده و به همراه برنج آبکش شده اضافه نموده و نمک و فلفل می زنیم و از این مواد داخلی فلفل دلمه و گوجه فرنگی های خالی شده ریخته و خوب فشار می دهیم.
در قابلمه مناسبی که گنجایش 3 فلفل و 3 گوجه را داشته باشد ولی مواد آزادی حرکت نداشته باشند 2 لیوان آب و رب گوجه فرنگی را ریخته و دلمه ها را قرار داده و در آن را می بندیم و اجازه می دهیم 2-3 ساعت با شعله ملایم بپزد. اگر مایل باشید می توانید در انتها قدری روغت کنجد نیز اضافه کنید.