طرز تهیه دلمه

دلمه یکی از غذاهای محبوب سفره‌های ایرانی است و میتوان آنرا جزو غذاهای سالم نیز قرار داد. در این آموزش آشپزی قصد داریم شمارا با طرز تهیه یک دلمه خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم:

  • بادمجان= 2عدد متوسط
  • کدو=3 عدد متوسط
  • پیاز =1 عدد متوسط
  • برنج آبکش شده=1 لیوان
  • سبزیجات معطر( تره، کشنیز، ترخون، مرزه، شوید، جعفری)=از هر کدام 100 گرم
  • فلفل دلمه درشت=3 عدد
  • گوجه فرنگی درشت=3 عدد
  • نمک و فلفل= به میزان دلخواه
  • رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

به گزارش سایت طبتاج  تمام سبزیجات را بخوبی می شوییم.

سر فلفل دلمه را از حد 1 الی 2 سانتی متری آن بریده، داخل آن را خالی نموده و برای 1 دقیقه در آب در حال جوشیدن قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.

سر گوجه فرنگی را نیز بریده و داخل آن را با یک قاشق طوری خالی می کنیم که قدری از گوشت آن باقی بماند. مواد داخل گوجه را خرد نموده و نگه می داریم.

کدو و بادنجان و پیاز را پوست کنده و به قطعات مربع شکل کوچک تقسیم می کنیم و داخل ظرفی ریخته و داخل گوجه فرنگی را هم با این اضافه می کنیم.

سبزی ها را نیز ریز خرد نموده و به همراه برنج آبکش شده اضافه نموده و نمک و فلفل می زنیم و از این مواد داخلی فلفل دلمه و گوجه فرنگی های خالی شده ریخته و خوب فشار می دهیم.

در قابلمه مناسبی که گنجایش 3 فلفل و 3 گوجه را داشته باشد ولی مواد آزادی حرکت نداشته باشند 2 لیوان آب و رب گوجه فرنگی را ریخته و دلمه ها را قرار داده و در آن را می بندیم و اجازه می دهیم 2-3 ساعت با شعله ملایم بپزد. اگر مایل باشید می توانید در انتها قدری روغت کنجد نیز اضافه کنید.