محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه دسر عربی مهلبیه
دسرها را دست کم نگیرید سعی کنید برای هر وعده غذای اصلی حتماً از یک دسر استفاده کنید ؛ در این بخش از مجله آشپزی مدرن آلامتو، طرز تهیه یک دسر خوشمزه عربی را آماده کرده ایم. پس اگر به غذاهای عربی علاقه دارید این دستور پخت را از دست ندهید.
به گزارش سایت طبتاج
مواد لازم:
- 405 گرم شیر کم چرب
- 5 فنجان آب
- سه چهارم فنجان آرد برنج
- یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
- یک دوم قاشق چایخوری گلاب
- یک دوم قاشق چایخوری اسانس شکوفه
- یک دوم فنجان پودر پسته
طرز تهیه:
4 فنجان ار آب را با شیر قاطی کرده و روی اجاق می گذاریم.
در ظرف دیگری باقیمانده آب را با پودر برنج و وانیل قاطی کرده و هم میزنیم.
سپس به آرامی پودر برنج و وانیل را به شیر اضافه کرده، پایه اجاق را کم کرده و مرتب به هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند.
اسانس شکوفه و گلاب را به ترکیبمان اضافه کرده و خوب به هم میزنیم.
سپس آن را از روی اجاق برداشته، در ظرف دیگری می ریزیم و پسته پودر شده را به آن اضافه می کنیم.