مواد لازم:

  • ماهیچه گوساله یک کیلوگرم
  • پیاز یک عدد
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق مرباخوری
  • پودر تخم‌ گشنیز و زردچوبه به میزان لازم
  • نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم
  • آبلیمو، زعفران و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه:

به گزارش سایت طبتاج  ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده در روغن تفت می‌‌دهیم تا سبک شود. سپس گوشت ماهیچه را اضافه کرده و تفت می‌‌دهیم تا تغییر رنگ دهد. زردچوبه، پودر تخم گشنیز، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را افزوده و درون آن آب می‌‌ریزیم.

وقتی آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده، دو تا سه ساعت برای طبخ این غذا زمان لازم است. در نهایت زعفران، دارچین، نمک و آبلیمو را اضافه می‌‌کنیم. این خوراک در کنار برنج سرو شده و غذای بسیار لذیذی است.