Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ

مواد لازم:

  • برنج یک کیلو گرم
  • مرغ متوسط یک عدد
  • ماست 750 گرم (معادل یک لیوان)
  • روغن مایع 350 گرم
  • زرده تخم ‌مرغ چهار عدد
  • زعفران ساییده دو قاشق چایخوری
  • نمک و ادویه به مقدار مورد نیاز
  • قارچ خرد شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

به گزارش سایت طبتاج  گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند, آب مرغ را جدا کنید و پش از درآوردن استخوانهای آن, مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.

زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با دو زرده تخم مرغ, تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید.

قارچ ها را با آب لیمو و روغن سرخ کنید و کنار بگذارید .برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید بجوشانید و آبکش کنید.

دو عدد زرده تخم مرغ, 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.

مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید و بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید.آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید.

سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید و سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.

بعد از یک و نیم ساعت ته چین آماده است. پس از دم کشیدن, به سرعت قابلمه را در دیس وارونه کنید تا ته چین به شکل قالبی خارج شود.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی