محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
آبگوشت کلم قمری
پخت آبگوشت با کلم قمری
آبگوشت از دیر باز یکی از غذا های اصیل و خوشمزه و سالم ایرانی بوده و هست. نه تنها تهیه این غذا راحت و آسان می باشد بلکه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است و این غذا را به عنوان یک غذای کامل می توان محسوب کرد. این غذا که نه تنها پروتئین و هیدرات کربن و چربی مورد نیاز بدن را تامین می کند چون معمولاً ایرانی ها به همراه آن سبزی و یا پیاز میل می کنند این امر موجب تامین ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن و موجب جذب هر چه بیشتر مواد فوق می گردد.
آبگوشت کلم قمری با کشک یکی از غذاهای سنتی استان همدان است. این غذا به دلیل داشتن کلم و کشک دارای کلسیم بالایی است و گوشت و نخود این غذا آن را از نظر غذایی و وجود پروتئین غنی تر می کند.
طرز تهیه آبگوشت کلم قمری با کشک
پخت آبگوشت کلم قمری با کشک و سیر
این آبگوشت های خوشمزه را بپزید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای آبگوشت قمری :
گوشت آبگوشتی | 500 گرم |
کلم قمری | 1 عدد |
نخود | 1 پیمانه |
سیب زمینی | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
زردچوبه و فلفل | به مقدار لازم |
کشک | 1 پیمانه |
سیر | 2 حبه |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه آبگوشت قمری :
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. در حین سرخ شدن زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را به آن اضافه کرده و نخود خیس خورده را را هم اضافه کنید و با آب بگذارید بپزد.
اگر آب این مخلوط کم بود، دو تا سه لیوان آب روی آن بریزید. در تابه دیگری سیب زمینی و کلم ها را پوست بگیرید و در کمی روغن تفت بدهید.
سپس آن ها را در یک ساعت پایانی پخت، به آبگوشت اضافه کنید. بعد از آن که آبگوشت پخت و جا افتاد، سیر را بکوبید و با کشک مخلوط کنید و روی آن بریزید. سپس آن را سرو کنید و به شیوه همه آبگوشت ها با نان ترید شده میل کنید.
طرز تهیه آبگوشت قمری کرمانشاهی
طرز تهیه آبگوشت کلم قمری و ریحان کرمانشاهی
مواد لازم برای آبگوشت قمری کرمانشاه :
گوشت گوسفندی | 500 گرم |
نخود و لوبیا سفید | 1 پیمانه |
سیب زمینی | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
کلم قمری ترد و تازه | 2 عدد |
ریحان خرد شده | 1 پیمانه |
نمک و زردچوبه و فلفل | به میزان لازم |
نعناع خشک | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
طرز تهیه آبگوشت قمری کرمانشاه :
برای طرز تهیه آبگوشت کلم قمری ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. سپس کلم قمری را بشویید و به صورت نگینی اندازه ی حبه قند خرد کنید و ریحان را ریز خرد کنید و با هم در کمی روغن تفت بدهید.
هم اکنون پیاز را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه با کمی روغن تفت بدهید و گوشت ها را اضافه کنید و کمی تفت بدهید اما سرخ نکنید کلم قمری و ریحان را هم اضافه کنید نخود و لوبیا و سیب زمینی را به صورت کامل و نمک و زردچوبه را اضافه کنید و داخل آن آب بریزید تا حدی که روی مواد با آب پوشانده شوند و زمانی که جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه بدهید آرام بجوشد و بپزد. زمانی که پخته شد در آخر نعناع خشک را در روغن زیتون تفت بدهید و به آبگوشت اضافه کنید و نوش جان کنید.
طرز درست کردن آبگوشت قمری کرمانشاه
نکاتی برای پخت آبگوشت کلم :
• قبل از اینکه آبگوشت را از روی شعله بردارید مقداری از سیب زمینی را له کنید و در آب آن بریزید اجازه بدهید کمی بجوشد تا آب غلیظ تر و خوشمزه تر باشد هر چه آب آبگوشت کمتر باشد خوشمزه تر است.
• نکته ای که در مورد انتخاب کلم قمری باید رعایت کنید این است که کلم قمری ترد و نرم و بدون الیاف و سفت و خشک باشد و با این اوصاف وقتی پخته می شود شبیه به سیب زمینی شده و می توانید آنرا با نخود و لوبیا و سیب زمینی با گوشتکوب بکوبید و در کنار آب گوشت بر سر میز غذا بگذارید.
• می توانید از برنج به جای سیب زمینی در تهیه آبگوشت کلم قمری استفاده کنید.
گوشت آبگوشتی حتما ماهیچه و سردست همراه با استخوان باشد.
• حتما کلم قمری را قبل از پختن باید سرخ کنید.
• زمان تفت دادن نعناع حواستان باشد که نعناع نسوزد.
• خانم های شاغل با خیال راحت این غذا را در آرام پز بگذارند و هنگامی که از سر کار بر می گردند غذای تازه و گرم و آماده را نوش جان کنند.