Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

 بستنی ایتالیایی

طرز تهیه بستنی ایتالیایی,درست کردن بستنی ایتالیایی

انواع بستنی ایتالیایی

 

به گزارش سایت طبتاج  جلاتو (Gelato) نوعی بستنی ایتالیایی بسیار خوشمزه است که نسبت به بستنی های رایج دارای چربی کمتر و بافت نرم تری می باشد.

بستنی یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین دسرهای دنیاست و در رنگ ها، طعم ها و شکل های جذاب و هیجان انگیز تهیه می شود. در بین تمام انواع بستنی، جلاتو که آن را با نام بستنی ایتالیایی می شناسیم محبوبیت بیشتری دارد و در سرتاسر دنیا مصرف می شود. اما باید بدانید که جلاتو با بستنی معمولی تفاوت دارد و این تفاوت در طرز تهیه و آماده سازی آن است.

 

تفاوت های بستنی جلاتو با بستنی معمولی

جلاتو را در سرتاسر دنیا به نام بستنی ایتالیایی می شناسند. اما باید بدانید که جلاتو تفاوت های زیادی با بستنی معمولی دارد. جلاتو از همان ابتدا بافتی غلیظ تر و سفت تر داشت و حداقل هوا در ترکیب آن وارد می شود. به همین دلیل، جلاتو دیرتر آب می شود و برای مدت زمان بیشتری می توان آن را در هوای آزاد نگهداری کرد. در ادامه تفاوت های جلاتو با بستنی معمولی را به شما معرفی می کنیم:

 

بافت کشدار: جلاتو به دلیل بافت کشدار و غلیظی که دارد در مقایسه با بستنی معمولی بافتی خامه ای تر و نرم تر دارد.

 

مواد اولیه: در ترکیبات بستنی و جلاتو خامه، شیر و شکر وجود دارد، با این حال در تهیه جلاتو از شیر بیشتر و خامه کمتری استفاده می شود و غالبا از زرده تخم مرغ هم که یکی از ترکیبات بستنی معمولی است در ساخت جلاتو استفاده نمی شود.

 

کره، هوا و طعم: بستنی معمولا محتوی ۱۰ الی ۲۵% چربی کره است. در حالی که جلاتو ایتالیایی تنها ۴ تا ۹% چربی دارد. بنابراین اگر نگران چاق شدن و دریافت کالری زیادی هستید شاید جلاتو انتخاب بی ضررتری باشد. همچنین جلاتو هوای کمتری در بافتش دارد که باعث می شود بافتی غلیظ  و متراکم و کشدار و خامه ای پیدا کند.

 

علاوه بر این، استفاده از درصد چربی کمتر، طعم های مختلف را بهتر نشان می دهد. به همین دلیل بستنی جلاتو معمولا خوش طعم تر و خوشمزه تر از بستنی معمولی است و طعم میوه های مختلف را کاملا می توان احساس کرد.

 

دما: یکی دیگر از تفاوت های بستنی جلاتو با بستنی معمولی در دمای ذوب و آب شدن آن است. جلاتو معمولا می تواند در دمای 10 الی 15 درجه گرم تر از بستنی معمولی هم بدون هیچ مشکلی خورده شود. به همین دلیل بدون اینکه زبانتان از سردی بیش از حد بستنی بی حس شود می توانید کاملا طعم بستنی را بچشید و از آن لذت ببرید.

 

نحوه سرو: جلاتو معمولا در ظرف های بزرگی ریخته می شود و هنگام سرو به میزان دلخواه مشتری برداشته می شود.

 
طرز تهیه بستنی ایتالیایی :
بستنی ایتالیایی,انواع بستنی ایتالیایی

طرز تهیه بستنی ایتالیایی

 

مواد لازم‌ برای بستنی ایتالیایی :

 پودر ژلاتین  1 قاشق‌ چایخوری‌
 شیر 1/2 پیمانه 
 کره‌ بدون‌ نمک 60 گرم 
 وانیل‌ شکری 2 قاشق‌ چایخوری‌ 
آب  1 قاشق‌ غذاخوری‌ 
 سفیده‌ تخم مرغ‌ 3 عدد 
 پودر شکر  1/2 پیمانه‌
 شربت‌ قند  1 قاشق‌ غذاخوری‌
بیسکویت 120 گرم

 

طرز تهیه بستنی ایتالیایی :

ابتدا داخل‌ یک کاسه‌ کوچک آب‌ را بریزید و پودر ژلاتین‌ را روی‌ آن‌ بپاشید و اجازه‌ دهید تا 2 الی‌ 3 دقیقه‌ بماند تا نرم‌ شود، پس‌ از آن‌ شیر، کره‌ و وانیل‌ را در قابلمه ای‌ مخلوط کنید و روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قرار بدهید، سپس‌ این‌ مواد را آرام‌ هم‌ زنید تا شیر گرم‌ و کره‌ در آن‌ آب‌ شود. سپس قابلمه‌ را از روی‌ حرارت بردارید و ژلاتین‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ کنید تا کاملا حل‌ شود، پس‌ از آن‌ بگذارید این‌ مایه‌ خنک شود و چندبار هم‌ بزنید تا سفت‌ نشود.

 

پس‌ از این‌ مراحل‌ سفیده ها را در کاسه‌ بزرگی‌ با همزن‌ برقی‌ آنقدر به‌ هم‌ بزنید تا کاملا پف کند و از ظرف نریزد. سپس‌ پودر شکر را کم کم به‌ سفیده ها اضافه‌ کنید و هم‌ بزنید تا زمانی‌ که‌ مایه تان‌ کاملا غلیظ شود، در این‌ حین‌ آب لیمو را هم به‌ آن‌ اضافه‌ کنید و به‌ مدت‌ 30 ثانیه‌ دیگر هم‌ بزنید. پس‌ از آن‌، مخلوط شیر را که‌ خنک شده‌ به‌ تدریج‌ به‌ مواد اضافه‌ کنید و آرام‌ مخلوط کنید.

 

در این‌ مرحله‌ مواد آماده‌ شده‌ را درون‌ دستگاه‌ بستنی ساز بریزید و در صورتی‌ که‌ این‌ دستگاه‌ را در اختیار نداشته‌ باشید مواد را در ظرف‌ فلزی گودی‌ بریزید و آن‌ را در فریزر با درجه‌ بالا قرار دهید.

 

بعد از دو ساعت‌ مواد به‌ تدریج‌ سفت‌ می شود، در این‌ هنگام‌ آن‌ را از فریزر خارج‌ کنید و با همزن‌ آن‌ قدر بزنید تا نرم‌ و یکدست‌ شود. و بعد از آن‌ بیسکویت‌ خرد شده‌ را به‌ مواد اضافه‌ کنید. سپس‌ در ظرف‌ را محکم‌ ببندید و دوباره‌ آن‌ را داخل‌ فریزر با درجه‌ کم‌ بگذارید.

 

قبل‌ از مصرف‌ بستنی‌، آن‌ را بیرون قرار دهید تا کمی‌ نرم‌ شود، برای‌ تزئین‌ می توانید از گیلاس‌ و ویفر و... استفاده‌ کنید.

 

 

 

طرز تهیه بستنی جلاتو شکلاتی :

روش های تهیه بستنی ایتالیایی,بستنی ایتالیایی شکلاتی

طرز تهیه بستنی جلاتو شکلاتی

 

مواد لازم برای بستنی جلاتو شکلاتی :

شکلات نرم 1 شیشه متوسط
شیر 3 لیوان
موز 4 عدد
عسل 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه بستنی جلاتو شکلاتی :

شکلات نرم (نوتلا یا هر مارک دیگری)، عسل و شیر داغ را روی بخار آب مخلوط کند و هم بزنید تا یکدست شوند سپس موزهای له شده (موزها را با میکسر بزنید) را اضافه کنید و مجدد بزنید تا تمام مواد بخوبی باهم مخلوط شوند.

 

مایه بستنی را درون کاسه بریزید و حدود 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید، هر 1 ساعت بستنی را با مخلوط کن بزنید (با چنگال هم می توانید مخلوط کنید اما مخلوط کن بافت بهتری به بستنی می دهد)، بستنی آماده را در ظرف مناسب بریزید و با سس شکلاتی سرو کنید.

 

نکته ها : بهتر است از موزهای بسیار نرم برای تهیه این بستنی استفاده کنید، می توانید به جای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی