محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه کوکو سیب زمینی مخصوص
طرز تهیه کوکو سیب زمینی
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته :
مواد لازم برای کوکو سیب زمینی :
سیب زمینی | 4 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پودر دارچین در صورت تمایل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته :
برای پخت کوکو سیب، ابتدا سیب زمینی ها را تمیز بشویید و آب پز کنید. سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا له شود پیاز را رنده کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.
نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید، و خوب مخلوط کنید در صورت تمایل دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا روغن داغ شود سپس با قاشق از مایه کوکو داخل ماهیتابه بریزید و آن را صاف کنید. زمانی که سرخ شدند آن ها را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.
می توانید آن را به صورت یک تکه داخل ماهیتابه بریزید و بعد از سرخ شدن یک طرف آن طرف دیگر را سرخ کنید. و در آخر با نان و سبزی خوردن و یا پیاز میل کنید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام:
طرز پخت کوکو سیب زمینی خام
کوکو سیب زمینی خام یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده ایرانی است که خیلی سریع و آسان اماده می شود. این کوکو با کوکوی سیب زمینی معمولی یک تفاوت دارد و آن هم این است که سیب زمینی این کوکو پخته نمی شود.
مواد لازم برای 4 نفر :
سیب زمینی | 4 عدد متوسط |
تخم مرغ | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
زعفران | 1 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری و گشنیز | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام :
ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید و مجددا آن ها را بشویید و رنده درشت کنید و در صافی بریزید و آب آن ها را محکم بگیرید. پیاز را نیز پوست بگیرید و بشویید و رنده ریز کنید و آب آن را کاملا بگیرید.
سپس سیب زمینی ها و پیازها را در کاسه ای بزرگتر بریزید. تخم مرغ ها را یکی یکی داخل آن بشکنید. و بعد زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. و کمی جعفری و گشنیز به مایه کوکو اضافه کنید و مایه را خوب مخلوط کنید. سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار بدهید و روغن داخل آن بریزید زمانی که روغن داغ شد مواد کوکو را یا به صورت یک تکه یا با قاشق از مایه کوکو داخل روغن بریزید و آن را سریع صاف کنید زمانی سرخ شد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
دقت کنید که کوکوهای تکی را بعد از سرخ شدن و منتقل کردن در بشقاب روی هم قرار ندهید زیرا باعث می شود کوکوها حالت خمیری و بسیار نرمی به خود بگیرند. کوکوها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با گوجه فرنگی و خیارشور و نان تازه نوش جان کنید.