طرز تهیه پاستا و بادمجان

به گزارش سایت طبتاج  یک غذای خوشمزه ، ساده و مقوی را میتوانید در یک زمان بسیار کوتاه آماده و نوش جان کنید .

مواد لازم:

  • بادمجان همچین قدبلند و کشیده=4 عدد
  • پنیر موتزارلا = 150 گرم
  • پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم )=250 گرم
  • مایه ی پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای )

طرز تهیه:

بادمجونا رو برشهای نازک میدیم و توی آب و نمک میذاریم بمونه و میریم پاستا رو آماده کنیم.

پاستا رو آبکش که کردیم با مایه هر چی دوست داریم مخلوط میکنیم.

بادمجونا رو از آب در آورده و با دستمال آبشو میگیریم و توی روغن سرخ میکنیم ، در حین سرخ کردن اگه درشو بذارین کمتر روغن جذب میکنه.

این غذا رو میشه توی قالب کمربندی هم درست کرد و هنگلم سرو برگردوند.

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه.

توی پیرکس رو خیلی کم چرب میکنیم و پودر نان میپاشیم ، بعد بادمجونا رو توش میچینیم.

نصف پاستا رو روش میریزیم و بعد 3/1 از پنیر رو روش میریزیم.

دوباره نصف دیگه ی پاستا رو ریخته و 3/1 از پنیر رو میریزم و بادمجونا رو روی پاستا میاریم.

حالا باقی مونده ی پنیر رو میریزم و میذاریم توی فر حدود 30 تا 40 دقیقه تا پنیر روش آب و کمی طلایی بشه.