محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه پاستا و بادمجان
به گزارش سایت طبتاج یک غذای خوشمزه ، ساده و مقوی را میتوانید در یک زمان بسیار کوتاه آماده و نوش جان کنید .
مواد لازم:
- بادمجان همچین قدبلند و کشیده=4 عدد
- پنیر موتزارلا = 150 گرم
- پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم )=250 گرم
- مایه ی پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای )
طرز تهیه:
بادمجونا رو برشهای نازک میدیم و توی آب و نمک میذاریم بمونه و میریم پاستا رو آماده کنیم.
پاستا رو آبکش که کردیم با مایه هر چی دوست داریم مخلوط میکنیم.
بادمجونا رو از آب در آورده و با دستمال آبشو میگیریم و توی روغن سرخ میکنیم ، در حین سرخ کردن اگه درشو بذارین کمتر روغن جذب میکنه.
این غذا رو میشه توی قالب کمربندی هم درست کرد و هنگلم سرو برگردوند.
فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه.
توی پیرکس رو خیلی کم چرب میکنیم و پودر نان میپاشیم ، بعد بادمجونا رو توش میچینیم.
نصف پاستا رو روش میریزیم و بعد 3/1 از پنیر رو روش میریزیم.
دوباره نصف دیگه ی پاستا رو ریخته و 3/1 از پنیر رو میریزم و بادمجونا رو روی پاستا میاریم.
حالا باقی مونده ی پنیر رو میریزم و میذاریم توی فر حدود 30 تا 40 دقیقه تا پنیر روش آب و کمی طلایی بشه.