محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه میگو فلفلی
به گزارش سایت طبتاج امروز برای شما عزیزیان دستور پخت غذایی را آماده کردهایم که در آن از میگو استفاده شده است . به علت وجود فسفر فراوان ، این غذا برای مغز بسیار مفید خواهد بود . پس با آلامتو همراه شوید تا این غذایی دریایی را خوشمزه را درست کنید.
مواد لازم:
- 350 گرم ماکارونی لوله ای و یا هر شکلی که دوست دارید ( پیشنهاد ما لوله ای است )
- یک چهارم فنجان کره
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز ، خرد شده
- دو حبه سیر، خرد شده
- یک عدد فلفل قرمز ، خرد شده
- 225 گرم قارچ ، تکه شده
- 450 گرم میگو متوسط ، پوست کنده شده
- 400 گرم سس آلفردو
- نصف فنجان پنیر رومانو یا پنیر پیتزا رنده شده
- نصف فنجان خامه
- یک قاشق چای خوری فلفل قرمز
- نمک به اندازه کافی
- یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
طرز تهیه:
یک قابلمه بزرگ فراهم میکنیم، آب را درونش به جوش میآوریم ماکارانی را اضافه میکنیم و 8 تا 10 دقیقه اجازه میدهیم تا ماکارانی درون آب جوش پخته شود سپس آب کش میکنیم.
در همین حین یک ماهی تابه را روی حرارت متوسط میگذاریم و روغن زیتون را همراه کره ریخته و پیاز را درونش تفت میدهیم تا رنگش کمی روشن شود حدود 2 دقیقه و پس از آن سیر ، فلفل قرمز و قارچ را به پیاز داغ اضافه میکنیم و هم میزنیم و حدود 2 دقیقه تفت میدهیم.
میگو را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کمی رنگش صورتی شود سپس سس آلفردو ، پنیر رومانو و خامه را اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه روی حرارت بالا میپزیم در آخر کار نمک و فلفل را اضافه میکنیم و با ماکارانی مخلوط میکنیم و هم میزنیم.