محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه ماهی قزل آلا افرا
به گزارش سایت طبتاج امروز برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی قزلآلا افرا را آموزش میدهیم که بسیار خوشمزه و عالی است پیشنهاد میکنیم برای یک بار هم شده این غذا را امتحان کنید.
مواد لازم:
- یک چهارم فنجان شربت افرا
- دو قاشق غذاخوری سس سویا
- یک حبه سیر ، چرخ شده
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 450 گرم فیله ماهی قزل آلا
طرز تهیه:
ابتدا در یک کاسه کوچک شربت افرا ، سس سویا ، سیر ، نمک و فلفل را ترکیب کرده و به هم میزنیم.
ماهی قزل آلا را درون یک لیوان قرار میدهیم و مخلوط شربت افرا را درون لیوان میریزیم تا کل فیله ماهی به این شربت آغشته شود و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار میدهیم.
سپس فر را بر روی دمای 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنهایت ) قرار میدهیم.
سپس فیله را از یخچال خارج کرده و درون ظرف پخت مخصوص فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه اجازه میدهیم تا پخته شود.
غذای شما به همین راحتی آماده شده است و میتوانید پس از تزیین آن ، از مزه متفاوت و لذیذش لذت ببرید.