Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه

ماهی شکم پر

به گزارش سایت طبتاج  ماهی شکم پر همیشه یکی از لذیذترین غذاهای دریایی بوده است و عاشقان ماهی آنرا به هر غذایی ترجیح می‌دهند.

مواد لازم:

  • ماهی = 1 عدد
  • گشنیز خرد شده =250 گرم
  • پیاز خرد شده= 1 عدد
  • سیر خرد شده =250 گرم
  • تمبرهندی= به میزان لازم
  • گردو = 50 تا 100 گرم
  • ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی= به میزان لازم

طرز تهیه:

ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.

پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

نکات:

  1. به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد.
  2. به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.
برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی