Pecan-Crusted Fish with Fried Tomatoes,طرز تهیه ماهی پفکی

پخت ماهی سوخاری ممکن است چالش برانگیز باشد اما با دستور پختی که در ادامه خواهید دید میتوانید به راحتی یک غذای خوشمزه و سالم با چاشنی ماهی داشته باشید.

به گزارش سایت طبتاج  چه می‌شود اگر به شما بگویند که می‌توانید به سادگی وعده غذایی خود را در حداقل ظروف تهیه کنید؟ این غذای خوشمزه را حتما امتحان کنید.

اگر شما شبیه من هستید، و یکی از اصلی‌ترین عوامل بازدارنده در تهیه یک شام‌ سالم یک عالمه ظرف است که باید پس از شام شسته شود، با ما همراه شوید.


مواد لازم:

  • ۱ فنجان آرد
  • ۱ فنجان شیر
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ فنجان گردو، آسیاب‌شده
  • ۱ فنجان خرده نان تازه
  • ۲ فنجان روغن نباتی
  • ۴ تکه فیله ماهی، بدون پوست
  • ۴ عدد گوجه فرنگی سبز، خردشده
همچنین بخوانید: کالری انواع ماهی

طرز تهیه:

سه کاسه کم عمق آماده کنید: یکی برای آرد، یکی برای هم زدن شیر و تخم‌مرغ، و یکی برای مخلوط گردو و نان خشک.

روغن را در ماهی‌تابه‌ چدنی با قطر ۳۰ سانت با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌‌گراد به آرامی گرم کنید.

ماهی‌ها را در آرد، سپس در مخلوط شیر و تخم‌مرغ، سپس در مخلوط گردو و نان خشک بغلتانید. ماهی‌ها را کمی تکان دهید تا اضافات آرد یا مواد دیگر از آن‌ها بریزند.

هر طرف ماهی‌ها را به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس در بشقابی که کف آن دستمال جذب روغن پهن است بگذارید.

مرحله ۳ و ۴ را با گوجه‌ها تکرار کنید و با ماهی سرو کنید.

مواد مغذی:

  • ۶۶۰ کالری
  • ۴۵ گرم پروتئین
  • ۴۷ گرم کربوهیدرات
  • ۵ گرم فیبر
  • ۱۲ گرم قند
  • ۳۳ گرم چربی
  • ۴.۵ گرم چربی اشباع‌شده
  • ۲۷۰ میلی‌گرم سدیم