محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه ماهی سرخ شده با سس مخصوص فرانسوی
ر آشپزی
به گزارش سایت طبتاج ماهی یک غذای سرشار از انرژی و خوشمزه است مخصوصاً اگر همراه با سس مخصوص فرانسوی میل شود .
مواد لازم:
- 4 تکه ماهی سفید
- 250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی شکل که از وسط نصف شده باشند
- 1 عدد فلفل سبز، خرد شده (مانند شکل خرد شوند)
- 1 عدد فلفل قرمز، خرد شده
- سیر خرد شده به میزان لازم
- 1 عدد پیاز خرد شده
- یک و نیم قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
- 3 قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
طرز تهیه:
برای درست کردن راتاتوی ابتدا 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه بزرگ ریخته و شعله گاز را در زیاد کنید (کمی بیشتر از حد وسط) سپس پیاز و فلفل ها و سیر را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید به مدت 4 دقیقه سرخ شوند (تا زمانی که احساس کنید کمی نرم شده اند).
سپس گوجه فرنگی و سرکه را اضافه کرده و بین 6 تا 8 دقیقه اجازه دهید که کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند. (مواد را خیلی هم نزنید) حالا مواد را از روی اجاق برداشته و سپس ریحان را به آن اضافه کنید. مواد را درجایی قرار داده تا گرم بمانند.
یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه نچسب ریخته و آن را گرم کنید، سپس تکه های ماهی را سرخ کنید. (حدود 3 دقیقه برای طلایی شدن هر طرف ماهی کافیست) سپس ماهی را با راتاتوی میل نمائید.