محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه ماهی خامه ای در خانه
پخت ماهی روش های مختلفی دارد که هریک طرفداران خاص خود را دارد اگر میخواهید یک دستور پخت جدید برای ماهی داشته باشید با ما همراه شوید.
به گزارش سایت طبتاج ماهی با روکش خامه و شوید غذایی است خوشمزه و عالی برای مهمان های خاص و در عین حال ساده و آسان برای روزهای پر مشغله.
مواد لازم:
- ۴ فیله هر نوع ماهی سفید
- ¾ فنجان خامه ترش
- ½ قاشق چای خوری نمک + مقداری نمک برای خواباندن در گوشت ماهی
- ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه + مقداری فلفل برای خواباندن در گوشت ماهی
- ½ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
- ½ قاشق غذاخوری شوید خشک کرده فریز شده (یا ۱ قاشق چای خوری شوید تازه)
- ۳ حبه سیر
- ۳ عدد پیازچه
- ½ قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
- آب نصف لیمو
- ۱/۳ فنجان پنیر پارمزان
طرز تهیه:
با ¾ فنجان خامه ترش شروع می کنیم. ½ قاشق چای خوری نمک، ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه، پوست رنده شده لیمو و شوید را به آن اضافه می کنیم.
۳ حبه سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. قسمت سفید پیازچه ها را ریز ریز می کنیم. (قسمت سبز پیازچه ها را برای تزئین نگه دارید.)
½ قاشق چای خوری فللفل قرمز آسیاب شده (اگر غذای تند دوست ندارید می توانید کمتر فلفل بریزید.) و کمی آب لیمو به اندازه ¼ لیمو را به مواد اضافه کرده خوب هم می زنیم و داخل یخچال کنار می گذاریم.
فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو طرف فیله های ماهی ذوب شده را چاشنی نمک، فلفل سیاه، مقداری شوید و کمی آب لیمو (۱/۴ لیمو) بزنید.
فیله ها را روی سینی فر یا روی کاغذ روغنی قرار دهید و یک لایه نازک روی آن ها خامه بریزید. سپس روی خامه ها پنیر پارمزان بریزید.
بگذارید فیله ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر بپزد. البته بستگی به ضخامت فیله ها دارد و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در حالت گریل قرار دهید تا روی ماهی ها سرخ و مایل به قهوه ای شود.
روی ماهی را با پیازچه ها تزئین کنید و همراه با سبزیجات تازه یا برنج میل کنید.