Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل

ماهی با طعم زنجبیلاین ماهی زنجبیلی سرشار از طعم و مزه‌ است، تلفیقی از طعم‌های شیرین و تند.

به گزارش سایت طبتاج  دستور پخت این خوراک بسیار ساده و فوری اما دلچسب و لذیذ است. شک نکنید عاشقش می‌شوید!

مواد لازم:

  • ۳ قاشق سوپ‌خوری عسل
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری سس سویا
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری سرکه بالزامیک
  • ۱ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
  • ۱ حبه سیر له‌شده جهت مزه‌دار کردن
  • ۲ قاشق چای‌خوری روغن زیتون
  • ۴ تکه (معادل ۲۰۰ گرم) فیله ماهی
  • نمک و فلفل جهت مزه‌دار کردن
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن گیاهی

طرز تهیه:

در یک ظرف شیشه‌ای کم‌عمق عسل، سس سویا، سرکه بالزامیک، زنجبیل، سیر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. به تکه‌های ماهی نمک و فلفل زده و داخل ظرف قرار دهید.

اگر فیله‌های ماهی با پوست هستند به طرفی که دارای پوست هستند درون مواد بخوابانید. درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا ماهی‌های مواد زده شده به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت کنند.

روغن را درون ماهی‌تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

ماهی‌ها را از ظرف خارج کنید و مخلوط موادی را که ماهی را آن خوابانده بودید را نگه‌دارید.

هر طرف ماهی‌ها را برای مدت ۴ تا ۶ دقیقه سرخ کنید، هر طرف را فقط یک‌بار برگردانید تا خوب سرخ شوند و با چنگال امتحان کنید تا مطمئن شوید که پخته‌اند. فیله‌های ماهی‌ را از ماهی‌تابه خارج کنید و در سینی مخصوص سرو قرار دهید و گرم نگه دارید.

موادی که ماهی را در آن خوابانده بودید بردارید و در ماهی‌تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد قوام بیاید و لعاب بیندازد. مواد قوام آمده را با قاشق برداشته و روی ماهی‌ها بریزید و فورا سرو کنید.

ارزش غذایی این خوراک در تمامی موادی که ماهی را در آن خوابانده بودیم نهفته است، البته بستگی به زمان مخلوط شدن مواد، ترکیبات، روش پخت و میزان مصرف این مواد دارد.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی