Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

طرز تهیه فیله ماهی با اسفناج

اگر قصد تهیه یک غذای خوشمزه با ماهی را دارید در این دستور پخت مجله آشپزی همراه شوید.

مـواد لازم:

  • اسفناج خرد شده : ۴ پیمانه
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • روغن مایع : ۳ قاشق سوپخوری
  • پودر ژله قرمز رنگ :یک چهارم پیمانه
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • فیله ماهی با ضخامت حدود ۳ سانتی متر : ۴۵۰ گرم
  • نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چایخوری
  • سرکه : یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

به گزارش سایتت طبتاج  اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید .

پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده، ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند.

یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید .

فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید .

آنها را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید.

ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید .

روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید .

فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید .

همان ماهیتابه را تمیز کرده و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را درون آن بریزید تا گرم شود . سپس فیله های ماهی را

به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید .

حرارت را کاملا ملایم کنید و فیله ها را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید .

فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند .

باقیمانده پودر ژله را درون ماهیتابه ریخته، آن را حرارت دهید، سپس این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید .

مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فیله ها را با آن تزئین کنید.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی