محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه غذای هندی، خورش مرغ کورما
به نقل از مجله آشپزی، غذاهای هندی را تجربه کردهاید؟ امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو برای شما یک غذای هندی خوشمزه آماده کردهایم.
به گزارش سایت طبتاج
مواد لازم:
- ¼ فنجان بادام هندی، از وسط به دو نیم شده
- ¼ فنجان آب جوش
- ۳ حبه سیر، پوست کنده
- ۱ تکه ( ۱.۵ سانتی) زنجبیل تازه، پوست کنده و خردشده
- ۳ قاشق سوپخوری روغن نباتی
- ۲ عدد برگ بو، خردشده
- ۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده
- ۱ قاشق چایخوری گشنیز
- ۱قاشق چایخوری ادویهی هندی garam masala
- ۱ قاشق چایخوری پودر زیرهی سبز
- ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
- ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
- ۳ عدد سینهی مرغ، بدون پوست و استخوان، خردشده
- ¼ فنجان سس گوجهفرنگی
- ۱ فنجان عصارهی آب مرغ
- ½ فنجان خامهی پرچرب
- ½ فنجان ماست ساده
- ۱ قاشق چایخوری ذرت مخلوط با با آب به نسبت مساوی
طرز تهیه:
بادام هندی را در کاسهای کوچک گذاشته و آب جوش را روی دانههای آن بریزید تا خیس بخورند. به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آنها را کنار بگذارید. سیر و زنجبیل را درون غذاساز ریخته و تا زمانی که نرم شوند آنها را مخلوط نمائید؛ این مخلوط را نیز کنار بگذارید.
روغن را بر روی حرارت ملایم بگذارید. برگ بوها را در روغن داغ بیاندازید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه پخته شوند. پیازها را درون روغن ریخته و بین ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا نرم شوند. مخلوط سیر و زنجبیل که از قبل آماده کرده بودید به آنها اضافه کنید و با گشنیز، garam masala ، زیرهی سبز، زردچوبه و پودر فلفل چیلی مزهدار کنید.
مرغ را به آنها بیافزائید و به مدت ۵ دقیقه بپزید. سس گوجهفرنگی و عصارهی مرغ را روی آنها بریزید. درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت کم بجوشند، هر از گاهی آنها را هم بزنید.
در همین حین، بادام هندی را همراه با آبی که روی دانههای آن ریخته بودید بهاضافهی خامه و ماست درون غذاساز بریزید. تا زمانی که نرم شوند، مخلوط کنید.
مخلوط بادام هندی را به مخلوط مرغ و پیاز بیافزائید.
اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشند، هر از گاهی آنها را هم بزنید. مخلوط ذرت را روی مواد ریخته، هم بزنید و بین ۱ تا ۲ دقیقه زمان دهید تا خوب پخته شوند.