محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه خوراک مرغ بختیاری
مواد لازم :
- مرغ بدون پوست و ریز خرد شده= 1 عدد متوسط
- پیاز متوسط= 4 عدد
- نمک زرد چوبه زعفران کاری= به مقدار لازم
- ترشی ناردون ( دانه انار خشک شده )= 2 پیمانه
- روغن =به مقدار لازم
طرز تهیه:
به گزارش سایت طبتاج ابتدا در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز ها رو که با رنده ریز رنده کرده ایم اضافه و تفت میدهیم در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون را با 2 لیوان آب حدود نیم ساعت میجوشانیم تا غلیظ شودو از صافی رد میکنیم و بعد مرغ های تیکه شده را به پیازها که طلایی شده اند اضافه و تفت می دهیم کمی که سرخ شدند نمک ، زردچوبه ، کاری ، زعفران آب کرده را اضافه و کاملاَ تفت میدیم و ترشی ناردون را اضافه اضافه کرده که حدود 1 و نیم لیوان آب میشه و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم پخته و آب آن بخار شود.
نکته:این خوراک مرغ بختیاری که مزه ترش داره بسیار کم آب و خوشمزه است که از خاله جونم یاد گرفتم ممنون خاله منیژه!