محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه خوراک ماهی kabsa
به گزارش سایت طبتاج سرو این غذا همراه با سالاد بسیار عالیست. ماهی kasba غذائیست متعلق به شهری که در حاشیهی دریا و خلیج در عربستان سعودی واقع شده. فیلهی سفید هر نوع ماهی که دوست دارید در این دستور پخت استفاده نمائید.
مواد لازم:
- ۱ کیلو فیلهی ماهی، خرد شده به قطعات نسبتا کوچک
- ½ فنجان آب
- ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
- ۶ حبه سیر
- ۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده
- ۲ فنجان برنج (من از برنج باسماتی استفاده میکنم و آن را خیس میکنم)
- ۳ فنجان آب
- ۱ بسته عصارهی سبزیجات
- ½قاشق سوپخوری ادویهی مخلوط عربی
- نمک دریا و فلفل تازه آسیاب شده، جهت مزهدار کردن
- ۴ قاشق سوپخوری کره
- ¼ فنجان دانههای کاج، تفت داده شده
- ¼ فنجان گشنیز تازه
طرز تهیه:
ماهیتابهای بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را همراه با پیاز و سیر درون آن بریزید؛ بپزید تا نرم شوند.
ادویهی عربی را به آنها بیافزائید و خوب هم بزنید. به آرامی ماهی را به محتویات ماهیتابه بیافزائید و اجازه دهید هر طرف آن کمی بپزند و به صورتی و سفید تغییر رنگ دهند.
برای هر طرف ۱ دقیقه یا کمتر کفایت میکند. ماهی و مخلوط پیاز و مواد دیگر را از ماهیتابه خارج نمائید و کنار بگذارید.
رب گوجهفرنگی و عصارهی سبزیجات را درون ماهیتابه بریزید و کمی بپزید، سپس برنج و آب را به آنها بیافزائید. به آرامی ماهی را روی این مخلوط قرار دهید.
حرارت را زیاد نمائید و اجازه دهید مواد بجوشند، درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم نمائید. اجازه دهید مواد روی حرارت باشند تا برنج و ماهی کاملا پخته شوند. بسته به ضخامت فیلههای ماهی و نوع برنج زمان پخت را تنظیم کنید.
هنگامی که خوب پخته شدند، ماهی را در در بشقاب مخصوص سرو قرار دهید و با گشنیز و دانههای کاج تزئین نمائید.
این ماهی را با سالاد تازه سرو کنید.