محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه بادمجان پارمسان
بادمجان یکی از سیفیجاتی است که فواید بسیاری دارد همچنین مزه خوشمزهای نیز دارد. امروز برای شما عزیزان طرز تهیه بادمجان سرخ کرده را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- دو فنجان خرده نان خشک ساده
- دو بادمجان متوسط ، پوست کنده و برش داده شده
- چهار عدد تخم مرغ بزرگ
- سه قاشق غذاخوری آب
- نصف فنجان پنیر پارمسان کم چرب رنده شده
- یک فنجان پنیر موتزارلا رنده شده
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت برابر 175 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
بادمجان را درون تخم مرغ مخلوط کرده و سپس خرده نان را اضافه کرده و هم میزنیم.
سپس یک لایه از این مخلوط روی ورق پخت پهن کرده و حدود 25 دقیقه درون فر قرار میدهیم تا سرخ شود.
سپس یک فنجان سس را درون ظرف پخت ریخته و بادمجانهای پخته شده را برش داده و روی سس پخش میکنیم و پس از آن یک فنجان دیگر سس و یک چهارم پنیر پارمیسان را ریخته و همین لایهها را دوباره تکرار میکنیم و به مدت 45 دقیقه درون فر قرار میدهیم.