محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
دستور پخت لازانیای کدو سبز به همراه گوشت بوقلمون
مواد لازم:
- 453 گرم گوشت بوقلمون
- سس گوجه فرنگی با ریحان
- 311 گرم اسفناج
- 5 عدد کدو سبز متوسط
- پنیر کلبه
- پنیر موزارلا
- سه قاشق غذاخوری کینوای پخته نشده
طرز تهیه:
- ابتدا یک ماهیتابه بزرگ را بر روی حرارت با کمی روغن گرم کنید. گوشت بوقلمون را به آن اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید. در این میان کدو سبز را برش دهید. سس گوجه فرنگی را به ظرف اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید. این مواد را به یک کاسه متوسط انتقال دهید و کنار بگذارید.
- با استفاده از یک ماهیتابه کوچک، اسفناج را بپزید و کنار بگذارید.
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. به گزارش سایت طبتاج سینی فر را با سس گوجه فرنگی آغشته کنید. یک قاشق غذاخوری کینوا روی آن بپاشید. برشهای کدو را روی آن بچینید. ترکیب گوشت را روی آن بریزید و پنیر کلبه را روی ان قرار دهید. سپس اسفناج را نیز روی آن بگذارید و دوباره یک قاشق غذاخوری کینوا روی آن بپاشید. اینکار را تکرار کنید تا کدوسبز تمام شود. روی لایه آخرپنیر موزارلا بپاشید. به مدت 45 دقیقه در فر بپزید.
اطلاعات تغذیهای:
- کالری:325.5
- کلسترول:69.5 میلی گرم
- سدیم: 761.5 میلی گرم
- کربوهیدرات:19.1 گرم
- فیبر:2.4 گرم
- پروتئین:37.3 گرم
آشپزی ایرانی
آشپزی جدید
آشپزی روز
آشپزی مدرن
آموزش آشپزی
آموزش حرفه ای آشپزی
اطلاعات تغذیه ای در مورد گوشت بو قلمون
دستور پخت
دستور پخت لازانیای کدو به همراه گوشت بوقلون
طرز تهیه لازانیای کدو به همرا گوشت بوقلمون
طرز پخت
نحوه مصرف گوشت بو قلمون
تا حالا۰ تا نظر داشتیم!
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.