Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

انزال زودرس یا زودانزالی؛ علل، علائم و درمان انزال زودرس

انزال زودرس

باید بدانید “زودرس” دقیقا به چه چیزی گفته می شود. دیدگاه های متفاوتی درباره تعریف دقیق انزال زودرس وجود دارند. برخی از متخصصان و کارشناسان مسائل جنسی معتقدند اگر قبل از 1 دقیقه به اوج لذت جنسی برسید و ارضا شوید یعنی دچار زودانزالی هستید. اما اگر زمان ارضا شدن مردی 3 دقیقه طول بکشد و شریک جنسی اش در این مدت ارضا نشود و از رابطه جنسی شان راضی نباشد چه؟ آیا در این مورد هم می شود گفت که مرد دچار انزال زودرس است؟

به گزارش سایت طبتاج  برای اینکه بتوان تعریف مشخص و درستی از زودانزالی داشت ما با توجه به نظر متخصصان انزال زودرس را به این شکل تعریف می کنیم: “زودانزالی وضعیتی است که در آن مرد قبل از اینکه خودش و شریک جنسی اش آمادگی آن را داشته باشند ارضا می شود.”

بدون شک زندگی کردن با چنین اختلالی از نظر احساسی بسیار سخت و ناراحت کننده است. اما اصلا جای نگرانی نیست. اگر تا به حال به خاطر این موضوع احساس شرمندگی و خجالت داشتید دیگر بس است! راه های مطمئن و موثری وجود دارد که می توانید با استفاده از آنها دوباره کنترل زندگی جنسی تان را در دست بگیرید.

انزال زودرس چقدر شایع است؟

انزال زودرس اختلال بسیار شایع و رایجیست. تحقیقات نشان می دهند که تقریبا از هر 3 مرد در دنیا 1 نفر به زودانزالی مبتلاست! طبق مطالعات انجام شده در یکی از دانشگاه های آمریکا 78% از مردان انزال زودرس را تجربه کرده اند. بنابراین می توان گفت که این اختلال در هر مردی، با هر زمینه و سنی می تواند اتفاق بیفتد. بر خلاف تصور خیلی ها که فکر می کنند زودانزالی یکی از اختلالات دوره نوجوانیست اما تحقیقات نشان می دهند که در برخی موارد مردان بالاتر 31 سال حتی بیشتر از نوجوانان دچار این اختلال می شوند.

زود انزالی -4

علائم انزال زودرس چیست؟

چهار نوع زودانزالی وجود دارد. اگر از زمان اولین رابطه جنسی تان تا الان همیشه دچار انزال زودرس بوده اید یعنی مبتلا به زودانزالی مادام العمر هستید که اغلب اوقات به دلیل عوامل ژنتیکی اتفاق می افتد. اما ممکن است مردی علی رغم اینکه در گذشته عملکرد جنسی طبیعی و مناسبی داشته الان دچار انزال زودرس بشود. چنین مساله ای بیشتر به دلیل مسائل روحی و روانی و یا عاطفی اتفاق می افتد و نوع دوم زودانزالی است.

نوع سوم انزال زودرس زمانی اتفاق می افتد که شما خودتان مطمئن هستید که زودتر از موعد ارضا می شوید و دچار زود انزالی یا همان زودانزالی هستید؛ اما وقتی به پزشک اورولوژیست مراجعه می کنید به شما می گوید که انزال شما کاملا طبیعی است. این نوع اختلال انزال زودرس ذهنی نام دارد.

در نهایت نوع چهارم انزال هم مربوط به وقتی می شود که فرد به طور تناوبی و در فواصل متفاوت دچار زود انزالی می شود. یعنی گاهی اوقات در رابطه جنسی اش همه چیز کاملا طبیعی و درست پیش می رود و برخی مواقع هم دچار زود انزالی می شود. این مساله که بسیار شایع است و ریشه آن هم به مشکلات عصبی گاه به گاه فرد برمی گردد رایج ترین نوع زودانزالی است. در ادامه همین مقاله می توانید چیزهای بیشتری درباره هر چهار نوع انزال زودرس یاد بگیرید.

انزال زودرس چطور کیفیت زندگی یک مرد را تحت تاثیر قرار می دهد؟

زودانزالی به هر شکل و هر نوعی که باشد روی کیفیت زندگی و سلامت عاطفی و احساسی شما و شریک زندگی تان تاثیر منفی می گذارد. انزال زودرس می تواند باعث بروز برخی اختلالات روانی مثل افسردگی یا اضطراب و یا افزایش استرس و کاهش اعتماد بنفستان شود. این اختلال در خیلی از آقایان باعث ایجاد حس عدم کفایت می شود و ممکن است احساس کنند به اندازه کافی خوب و مورد قبول نیستند.

مهمتر از همه اینکه زودانزالی باعث می شود رابطه شما تحت فشار قرار بگیرد. بدیهی است که اگر قبل از دخول ارضا شوید باردار شدن برایتان به یک چالش تبدیل می شود. به علاوه اینکه این استرس ها و ناراحتی هم می توانند روی قدرت باروری تان تاثیر منفی بگذارند.

انزال زودرس -1

چه عواملی باعث انزال زودرس می شوند؟

معمولا زودانزالی به دلایل متعددی اتفاق می افتد که دقیقا نمی توان آنها را مشخص کرد؛ اما تقریبا تمام مردان مبتلا به این اختلال در تشخیص لحظه نزدیک به اوج لذت جنسی شان با مشکل مواجهند. این لحظه همان لحظه ایست که بدن شما سیگنال هایی می فرستد که نشان می دهند نزدیک ارضا شدن هستید.

مردان مبتلا به انزال زودرس معمولا انقدر دچار استرس و اضطراب هستند که متوجه نشانه های اوج لذت جنسی شان نمی شوند و همین مساله باعث می شود نتوانند سرعت ارگاسم شان را کنترل و از بروز انزال جلوگیری کنند. اگر فردی در تمام طول زندگی اش و به طور دائم مبتلا به زودانزالی بوده است به این معنیست که استقامت جنسی اش هیچ وقت شانس بهبودی نداشته است.

چه عوامل دیگری در زودانزالی موثرند؟

عوامل روانی

برخی از عوامل روانی که می توانند باعث ایجاد انزال زودرس شوند عبارتند از:

  • افسردگی
  • اختلالات اضطرابی
  • اضطراب عملکرد جنسی
  • بی تجربگی جنسی یا اضطراب ناشی از تازگی رابطه
  • تنش و استرس
  • احساس گناه
  • نارضایتی از شکل و ظاهر بدن
  • اعتماد به نفس پایین
  • مشکلات موجود در رابطه عاطفی بین دو نفر

علاوه بر موارد بالا زودانزالی ممکن است به دلیل نگرش محافظه کارانه نسبت به جنس مخالف هم اتفاق بیفتد. به عنوان مثال مردانی که در خانواده های سخت گیر بزرگ شده اند و به رابطه جنسی به چشم عملی کثیف و غیر اخلاقی نگاه میکنند بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به این اختلال قرار می گیرند. داشتن تجربه سوء استفاده جنسی و یا هر نوع برخورد روحی و جسمی که در فرد حس شرم و اضطراب ایجاد کند نیز جزو عوامل خطرساز و موثر در بروز انزال زودرس محسوب می شوند.

انزال زودرس -3

عوامل بیولوژیکی و پزشکی موثر در زودانزالی

تحقیقات نشان می دهند که انزال زودرس با ژنتیک افراد در ارتباط است. ژن های شما می توانند روی میزان ترشح سروتونین در بدنتان تاثیر بگذارند. سروتونین نوعی انتقال دهنده عصبی و یکی از مواد شیمیایی ترشح شده مغز است که باعث ایجاد حس شادی و خوشحالی در شما می شود و روی اختلالاتی مثل افسردگی تاثیر می گذارد. بنا به گفته دانشمندان کاهش ترشح سروتونین در مغز تا حدودی می تواند باعث بروز زودانزالی شود.

عوامل مرتبط با سبک زندگی

خود ارضایی کردن هم می تواند باعث بروز انزال زودرس شود. به عنوان مثال اغلب نوجوانان از اینکه کسی متوجه خود ارضایی کردنشان شود خجالت زده می شوند و معمولا این کار را به سرعت انجام می دهند تا مبادا کسی بویی از این قضیه ببرد. اما متاسفانه با این کار به مرور زمان به بدنشان یاد می دهند که خیلی زود و در کوتاهترین زمان ممکن باید ارضا شود.

اختلالات نعوظ

اختلال در نعوظ یکی از اختلالات جنسی است که در آن فرد برای رسیدن به حالت نعوظ یا باقی ماندن در این حالت دچار مشکل می شود. اگر دچار اختلال در نعوظ هستید احتمالا به زودانزالی هم دچار می شوید چون مدام نگران حفظ وضعیت نعوظتان هستید و به همین دلیل سعی می کنید هر چه سریعتر رابطه جنسی را به پایان برسانید. با این کار باعث می شوید بدنتان از طریق فرایند شرطی شدن یاد بگیرد که هر چه زودتر ارضا شود و در نتیجه زود انزالی رخ بدهد.

انزال زودرس -2

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

باید به این مساله توجه داشت که در موارد نادری انزال زودرس ممکن است به دلیل وجود برخی بیماری های زمینه ای مثل دیابت، ام اس یا التهاب مجرای ادرار (اورتریت) اتفاق بیفتد. به همین دلیل اگر دچار زودانزالی هستید و به خصوص اگر علائم آن به شکل ناگهانی و یکدفعه بروز کرده اند لازم است که به پزشک مراجعه کنید. گذشته از این، بهتر است برای بررسی منظم وضعیت سلامتتان هر چند وقت یکبار چکاپ کامل شوید.

درمان انزال زودرس

زودانزالی شرایطی نیست که بتوانید به راحتی با آن کنار بیایید و زندگی کنید. این اختلال را می توان با استفاده از تمرینات درمانی مربوط به رفتار جنسی برطرف کرد و یا با استفاده از داروها یا بی حس کننده های موضعی مخصوص آلت تناسلی علائم آن را کاهش داد.

در ادامه نگاهی کلی به روش های درمانی موجود برای درمان اختلال زودانزالی می اندازیم.

تمرینات درمانی مربوط به رفتار جنسی

در این روش شیوه های صحیح کنترل انزال به مردان به آنها آموزش داده می شود. معمولا در این نوع درمان یک متخصص مسائل و اختلالات جنسی به صورت حضوری آموزش های لازم به فرد را می دهد و بعد از او می خواهد که در خانه این تمرینات را انجام بدهد.

در این روش از دو تکنیک موثر برای درمان انزال زودرس استفاده می شود. اولی تکنیک توقف و شروع است که طی آن باید خودتان یا شریک جنسی تان آلت جنسی تان را تحریک کنید اما قبل از رسیدن به اوج لذت جنسی دست از کار بکشید. چند لحظه صبر کنید تا برانگیختگی تان فروکش کند و بعد دوباره تحریک جنسی تان را شروع کنید.

تکنیک دوم تکنیک فشار است. برای این کار باید قبل از اینکه به نقطه اوج لذت جنسی برسید و انزال اتفاق بیفتد خودتان یا شریک جنسی تان سر آلت تناسلی تان را فشار بدهید. انگشت شست را زیر آلت تناسلی قرار بدهید و با دو انگشت دیگر روی آلت تناسلی را برای 3 تا 4 ثانیه فشار بدهید.

تمرین های گفته شده باید به دفعات و قبل از اینکه انزال اتفاق بیفتد چند بار تکرار شوند. این تمرین ها به شما کمک می کنند تا نقطه اوج لذت جنسی تان را بشناسید و ارگاسم تان را به تاخیر بیندازید. وقتی دوره درمان با این تمرین ها کامل شد می توانید بدون استفاده از این تکنیک ها سرعت انزالتان را کنترل کنید.

ما معتقدیم که تمرینات درمانی مربوط به رفتار جنسی باید به عنوان خط اول درمان افراد سالم مبتلا به انزال زودرس قرار بگیرند. شواهد نشان می دهند بیش از نیم قرن است که از این تکنیک ها برای درمان انزال زودرس استفاده می شود و اتفاقا هم ایمن و بی خطر هستند و هم عوارض جانبی در پی ندارند.

انزال زودرس -5

درمان های دارویی انزال زودرس

گاهی اوقات پزشکان برای درمان انزال زودرس از داروهای ضد افسردگی مثل پاروکستین، پروزاک، فلوکستین و یا مسکن هایی مثل ترامادول استفاده می کنند. این داروها برای درمان انزال زودرس ساخته نشده اند اما یکی از عوارض جانبی آنها می تواند تاخیر در ارضا شدن باشد. به این نوع استفاده از داروها “تجویز خارج از برچسب” گفته می شود.

داروی دیگری مثل داپوکستین یا پریلیجی هم وجود دارد که جزو داروهای ضد افسردگی است و به تازگی به شکل گسترده ای برای درمان انزال زودرس استفاده می شود. با این حال این دارو هنوز در ایالت متحده مورد تایید قرار نگرفته است. تحقیقات نشان می دهند تقریبا 90% افراد مبتلا به انزال زودرس بعد از 1 سال استفاده از این دارو آن را کنار می گذارند. اما به چه دلیل؟

42.24 درصد از افراد اعلام کردند اثر دارو به اندازه ای که انتظار داشتند نبوده است. 1.22 درصد از مصرف کنندگان به خاطر هزینه های دارو، 19.8 درصد به دلیل عوارض جانبی آن و 8.19 درصدشان هم به خاطر ایجاد بی میلی نسبت به رابطه جنسی مصرف داپوکستین را کنار گذاشته اند. علاوه بر این 9.13 درصد از افراد هم اظهار داشتند این دارو برایشان موثر نبوده است. متاسفانه با وجود اینکه در برخی موارد داروها می توانند در درمان انزال زودرس موثر باشند اما نمی توانند آن را به طور کامل درمان کنند و فقط علائم آن را به طور موقت پنهان می کنند.

بی حسی موضعی

برای به تاخیر انداختن ارگاسم می توانید از کرم ها یا اسپری هایی که حاوی مواد بی حس کننده مثل لیدوکائین یا پریلوکائین هستند استفاده کنید. این مواد باید 10 تا 20 دقیقه قبل از شروع رابطه جنسی روی آلت تناسلی استفاده شوند. تحقیقات نشان می دهند استفاده از بی حس کننده های موضعی می تواند تا 6.5 برابر انزال را به تاخیر بیندازد. با این حال چون از یک روش بی حس کننده استفاده می کنید احتمالا لذت جنسی تان کاهش پیدا می کند.

درمان های روحی و روانی

همانطور که قبلا اشاره کردیم اکثر مواقع انزال زودرس به دلیل مسائل روحی و روانی اتفاق می افتد و افسردگی و اضطراب بزرگترین عوامل آن هستند. اگر متوجه شدید که اختلالات روحی و روانی باعث انزال زودرس در شما شده است بهتر است به روانشناس مراجعه کنید و تحت درمان قرار بگیرید. معمولا روان درمانی در کنار استفاده از تمرین ها و تکنیک های جنسی مناسب بهترین نتیجه را در پی دارد.

تمرینات کگل (Kegels)

تمرینات کیگل در واقع تمرینات فیزیکی و جسمانی موثری هستند که باعث تقویت عضلات لگن می شوند. از این تمرینات برای درمان بیماران مبتلا به بی اختیاری ادرار و افرادی که دوره نقاهت بعد از جراحی پروستات را می گذرانند هم استفاده می شود. تمرینات کیگل در بهبود عملکرد جنسی مردان مبتلا به اختلالات نعوظ و انزال زودرس نیز بسیار موثرند. با این حال هنوز شواهد علمی کافی برای اثبات این قضیه وجود ندارد.

چند نکته درباره درمان های جایگزین

اگر در اینترنت جستجوی کوتاهی داشته باشید به سایت های بسیاری برمی خورید که ادعا می کنند محصولاتشان می تواند انزال زودرس را صد در صد برطرف کند. این سایت ها هر چیزی که فکرش را بکنید به شما پیشنهاد می دهند؛ از داروهای گیاهی چینی گرفته تا طب سوزنی، یوگا، آیورودا، مکمل های روی و رژیم های غذایی مختلف. اما آیا این محصولات و شیوه های درمانی موثرند؟ تا جایی که ما می دانیم: “نه!”. هنوز هیچ یک از این روش ها به طور علمی اثبات نشده اند و شواهد کافی برای موثر بودنشان وجود ندارد. پس مراقب باشید که گول وعده های دروغین را نخورید.

انزال زودرس -4

چه ترفندهای دیگری برای به تاخیر انداختن انزال وجود دارد؟

استراتژی هایی وجود دارند که با استفاده از آنها می توانید ارگاسم تان را به تاخیر بیندازید اما این استراتژی ها نباید جایگزین درمان اصلی اختلالات عملکرد جنسی در مردان شوند. درادامه به برخی از این ترفندها اشاره می کنیم.

  • خود ارضایی قبل از رابطه جنسی می تواند طول رابطه جنسی تان را بیشتر کند و انزال را به تعویق بیندازد.
  • استفاده از کاندوم حساسیت آلت تناسلی را کمتر می کند.
  • سعی کنید در طول رابطه جنسی ذهنتان را به مسائل جانبی منحرف کنید.
  • به خودتان از نظر جنسی استراحت بدهید. وقفه های کوتاه مدت باعث کاهش استرس و اضطراب می شوند.

ممکن است این ترفندها روی برخی از مردان مبتلا به انزال زودرس تاثیری نداشته باشد.

داروی اختلال نعوظ چیست؟

قرص های نعوظ در عملکرد نعوظ تفاوت هایی دارند، اما قیمت آنها می تواند انتخاب داروی ED را محدود کند. چه تفاوتی بین داروهای اختلال نعوظ وجود دارد؟ حدود نیمی از مردان 40 تا 70 ساله تا حدی دارای اختلال نعوظ (ED) هستند، اگرچه تنها یک در 10 گزارش ناتوانی کامل در نعوظ را نشان می دهد. مصرف داروی ED باعث ایجاد نعوظ کافی برای شروع مقاربت در حدود 70٪ از مردان سالم می شود.

آیا اختلال نعوظ در هر کدام از چهار داروی موجود ایجاد می کند؟ دکتر لوئیز لیو، رئیس ارولوژی در اتحادیه بهداشت کمبریج وابسته به هاروارد در بوستون، می گوید: “بله، می تواند اختلافاتی داشته باشد.” برای بیماران جدید، من هر یک از آنها را امتحان کرده ام که روش های مختلفی را ببینند و انتخاب کنندکه چه چیزی بهتر است.”

سیلدنافیل (ویاگرا) اغلب اولین دارویی است که پزشک شما پیشنهاد می کند. دارای طولانی ترین زمان برای نغوظ در بازار بوده و عوارض جانبی آن و داروها و غذاهایی که با آنها ارتباط برقرار می کنند مشهور است.

اما مهمترین چالش در یافتن بهترین داروی ED برای شما، مقررات بیمه سلامت است نه بیوشیمی. محدود کردن تعداد قرص هایی که می توانید در هر ماه بدست آورید در بین بیمه گذاران مرسوم است. بعد از اینکه به حد مجاز خود رسیدید، هزینه خارج از بیمه برای یک قرص می تواند تا 20 دلار باشد. دکتر لیو می گوید: “مانع اصلی در تجویز دارو برای من هزینه است.” برای دریافت قرص مورد نیاز خود با قیمتی که می توانید هزینه کنید باید با پزشک خود همکاری کنید.

چه قرص های اختلال نعوظی در دسترس است؟

علاوه بر ویاگرا، سایر داروهای ED موجود در ایالات متحده شامل آوانافیل (استندرا)، تادالافیل (سیالیس) و وردنافیل (لویترا) است. همه اینها خونرسانی به آلت را بهبود می بخشد. در کنار تحریک جنسی، داروها می توانند نعوظ کافی برای شروع و کامل مقاربت ایجاد کنند. همچنین یک فرم سریع حل کننده Levitra به نام Staxyn  وجود دارد که شما آن را زیر زبان خود قرار می دهید.

یک داروی ED، Cialis، برای استفاده روزانه با دوز 5/2 یا 5 میلی گرم، داروی مورد تایید  FDA است. این امر به ایجاد نعوظ در صورت نیاز کمک می کند و همچنین ممکن است به رفع مشکلات ادراری، مانند مشکل در شروع ادرار، که ناشی از بزرگ شدن پروستات است، کمک کند.

هزینه قرص های اختلال نغوظ

هزینه ای که برای شما برای درمان دارویی ED تهیه می کنید، بسته به قیمت داروخانه، نسخه تجویز شده و سطح پوشش برنامه درمانی شما، بسیار متفاوت است. دحتی اگر بیمه خصوصی آن را پوشش دهد، ممکن است شما به چهار دوز در هر ماه نیاز داشته باشید.

قرص های زودانزالی چقدر موثر هستند؟

داروهای ED باعث ایجاد نعوظ کافی برای مقاربت در حدود 70٪ از مردان می شوند. اما نتایج از یک فرد به فرد دیگر کاملا متفاوت است. مردی که دارای اعصاب یا شریان های آسیب دیده در جراحی پروستات، دیابت یا بیماری قلبی عروقی باشد، به شدت به داروهای ED پاسخ نمی دهد. دکتر لیو می گوید: “برخی از مردان وجود دارند که به هیچ یک از این داروها پاسخ نمی دهند.”

قرص های زودانزالی پس از چه مدت تاثیر می گذارند؟

داروها پس از 15 تا 60 دقیقه شروع به اثرگذاری می کنند. اگر ویاگرا را بعد از غذا میل کنید، مانع از جذب آنها می شود. با این حال،Cialis و استندرا با غذا تداخل ندارند. زمان شروع تعیین می کند که چقدر زود می توانید به مقاربت بپردازید. استفاده روزانه استندرا وCialis به داروی نعوظ “در صورت تقاضا” نزدیک هستند. استفاده از داروها نیاز به برنامه ریزی بیشتری دارد.

نحوه استفاده صحیح از قرص های زودانزالی

دکتر لیو می گوید برخی از مردان پس از گرفتن نسخه از پزشکان مراقبت های اولیه، به او مراجعه می کنند و ادعا می کنند که این دارو مؤثر نیست. بعضی اوقات به این دلیل است که آنها از آن نادرست استفاده کرده اند دکتر لیو می گوید: “بزرگترین تصور غلط این است که این داروها سوئیچ روشن / خاموش برای نعوظ هستند.” اما این داروها بدون تحریک جنسی خوب کار نمی کنند. دکتر لیو می گوید: “در این مدت، شما باید در کنار همسر خود باشید و معاقشه را انجام دهید.” “آیا او را در آغوش نمی گیرید و برای رابطه آماده نمی شوید و بعد از آن او را در اتاق خواب ملاقات می کنید، فکر می کنید آماده می شوید. این طور نیست.”

قرص زودانزالی چه مدت تاثیر می گذارند؟

داروهای ED با سرعت متفاوتی در بدن تجزیه می شوند. مدت زمان آن از چهار ساعت تا بیش از روز (برای سیالیس در دوزهای بالاتر) متغیر است. هر دوز برای تأمین چرخه کامل مقاربت، از نعوظ تا اوج، کافی است.

دکتر لیو می گوید: “آیا این روند در یک چرخه دیگر به طول می انجامد؟ تضمین شده نیست.” برای داشتن رابطه جنسی بیش از یک بار در روز، بهترین انتخاب Cialis  است.

عوارض قرص زودانزالی چیست؟

شایع ترین عوارض داروهای ED به ترتیب رایج ترین آنها سردرد،، گرگرفتگی، ناراحتی معده، گرفتگی بینی، عفونت ادراری، مشکلات بینایی، اسهال، سرگیجه و کهیر است. مردی که نعوظ دارد و چهار ساعت یا بیشتر طول می کشد، باید به بیمارستان برود تا از خطر آسیب دائمی جلوگیری کند.

همه داروهای ED با مصرف داروهای قلبی به نام نیترات بسیار خطرناک است زیرا این امر می تواند باعث افت خطرناک فشار خون شود. داروهایی که بسیاری از مردان برای علائم ادراری بنام مسدود کننده های آلفا استفاده می کنند نیز می توانند فشار خون را کاهش دهند، بنابراین حداقل چهار ساعت از داروهای ED استفاده کنید. اگر قبلاً مسدود کننده آلفا مصرف کرده اید، پزشک ممکن است به شما دوز کمتری از داروی ED تجویز کند، یا ممکن است داروی مسدود کننده آلفا تامسولوسین (Flomax) را توصیه کند، که فشار خون را کمتر تحت تأثیر قرار دهد.

سلامت قلب و اختلال در نعوظ

اختلال نغوظ اغلب یک علامت هشدار دهنده اولیه در زمینه بیماریهای قلبی عروقی، مانند شریان گرفتگی (آترواسکلروز) است. دکتر لیو می گوید: “این بیماری می تواند حداقل تا چند سال تشخیص بیماری قلبی و عروقی را پیش بینی کند.” ما هنوز اثبات جدی نداریم که شروع زندگی با یک سبک زندگی سالم می تواند مشکلات نعوظ را از بین ببرد یا خیر.

راهنمایی های بیشتر درباره انزال زودرس

انزال زودرس اختلال جنسی رایج و مهمیست که می تواند همه جنبه های زندگی یک مرد را تحت تاثیر قرار بدهد. با این حال در اغلب موارد این اختلال قابل درمان است. متاسفانه انزال زودرس در بسیاری از مردان باعث ایجاد احساس گناه، شرم، خجالت، اضطراب، افسردگی و مشکلات ارتباطی می شود اما باید بدانید که این اختلال قابل درمان است و راهکارهای مفید و موثری برای کمک به شما وجود دارد.

مهمترین نکته این است که همه ما باید بتوانیم خیلی راحت درباره این اختلال صحبت کنیم تا کسانی که دچار این مشکل هستند و نیاز به حمایت دارند نیز از بیان آن خجالت زده نشوند. ما در این مقااله همه نکات لازم از علائم و علل انزال زودرس تا گزینه درمانی آن، همه و همه را در اختیارتان گذاشتیم. حالا که همه چیز را درباره این اختلال شایع می دانید بهتر است دست به کار شوید و برای بهبود کیفیت زندگی جنسی تان اقدام کنید.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی