Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

آبگوشت غوره و گوجه فرنگی



طرز تهیه آبگوشت غوره,طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه

درست کردن آبگوشت گوجه و غوره

 

به گزارش سایت طبتاج  آبگوشت غوره با گوجه فرنگی از آبگوشت های بسیار خوش خوراک و محلی کرمانشاهی می باشد که به زبان محلی کرمانشاهی هم به آن غوره تماته می گویند.

یکی دیگر از آبگوشت های بسیار بسیار خوش خوراک و محلی کرمانشاهی آبگوشت غوره با گوجه فرنگی می باشد که به زبان محلی کرمانشاهی هم به آن غوره تماته می گویند که بسیار مورد طبع و دلپذیر و مقوی می باشد و این آبگوشت در اوائل فصل آمدن غوره تازه مصرف بسیار دارد. که در کنار نان سنگک و سبزی خوردن به خصوص ریحان تازه عطر دلنشینی دارد. امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید.

 

آبگوشت غوره و گوجه فرنگی :

مواد لازم برای آبگوشت غوره و گوجه فرنگی :

گوشت آبگوشتی گوسفندی و دنبه   500 گرم
 نخود و لوبیا سفید  با هم 1 پیمانه
 سیب زمینی متوسط 3 عدد 
 پیاز درشت 1 عدد 
 غوره تازه 1 لیوان پاک شده 
 گوجه فرنگی درشت 5 تا 6 عدد 
 نعناع داغ 1 قاشق سوپخوری 
 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 

 

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی :

مانند همه ی آبگوشت ها ابتدا گوشت گوسفندی را همراه دنبه با نخود و لوبیا که از شب قبل خیس کرده اید و یک عدد پیاز بزرگ و زردچوبه و فلفل در ظرفی به همراه آب کافی بریزید و اجازه بدهید تا کاملا پخته شود و آب آن را به صورتی تنظیم کنید که در آخر برای هر نفر یک کاسه سوپخوری آب بماند.

 

بعد از پخت دنبه را به همراه پیاز جدا کرده و آن را خوب بکوبید و در این مرحله سیب زمینی ها را که پوست بگیرید و به همراه نمک و دنبه کوبیده به آبگوشت اضافه کنید سپس گوجه و غوره را در یک ظرف جدا گانه بریزید و روی شعله بگذارید و زیر آن را کم کنید تا گوجه و غوره کمی پخته شوند نشانه پخته شدن آنها روی آب آمدن غوره و نرم شدن گوجه می باشد.

 

سپس آرام آنها را با یک ملاقه جدا کرده درون یک سبد بریزید تا تفاله آن را بگیرید سپس آب و عصاره را به آبگوشت اضافه کنید و بگذارید تا آبگوشت حسابی جا افتاده و سیب زمینی آن کاملا پخته شود. این آبگوشت به نسبت بقیه آبگوشت ها به خاطر وجود غوره ترش می باشد.

 

آبگوشت گوجه فرنگی:

طرز تهیه آبگوشت گوجه فرنگی,طرز تهیه آبگوشت های محلی

پخت آبگوشت گوجه فرنگی

 

مواد لازم برای آبگوشت گوجه فرنگی:

 گوشت 500 گرم 
 گوجه فرنگی  500 گرم
 نخود و لوبیا 1 پیمانه 
 سیب زمینی 4 عدد 
 فلفل سبز دلمه ای 1 عدد 
 پیاز 2 عدد 
 لیمو عمانی 4 عدد 
 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 

 

طرز تهیه آبگوشت گوجه فرنگی:

گوشت را تکه تکه کنید و با 6 لیوان آب بجوشانید. سپس پیاز را چهار تکه کنید، با نخود و لوبیا و زردچوبه داخل آبگوشت بریزید و اجازه بدهید تا با حرارت ملایم بپزد. پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و با فلفل سبز دلمه ای خرد شده داخل آبگوشت بریزید.

 

در پایان، سیب زمینی ها را پوست کنده، با کمی نمک درون آبگوشت بریزید و زمان دهید تا آبگوشت کاملا بپزد و جا بیفتد. لیمو عمانی را سوراخ کرده و با گوجه فرنگی در آبگوشت بریزید.

 

آبگوشت غوره :

آبگوشت غوره,پخت آبگوشت غوره

درست کردن آبگوشت غوره

 

"آبگوشت غوره" غذای محلی کردستان و همدان است که بسیار خوشمزه و لذیذ است.

 

مواد لازم برای آبگوشت غوره :

گوشت گوسفند  500 گرم 
 غوره  200 گرم
 سیب زمینی 2 عدد
 پیاز  1 عدد
 لوبیا نصف پیمانه
 نخود نصف پیمانه 
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
ادویه  به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه آبگوشت غوره :

ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.

 

سپس داخل قابلمه ای گوشت گوسفند را به همراه حبوبات خیس شده، یک عدد پیاز و مقداری دنبه خرد شده با هم مخلوط کنید و حدود یک لیتر آب داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید.

 

کف های جمع شده روی قابلمه را با قاشق بردارید تا آب گوشت شفاف شود. بعد از به جوش آمدن آب، مقداری نمک و زردچوبه به آنها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا آبگوشت به آرامی بپزد.

 

در حین پختن آبگوشت سیب زمینی را پوست بگیرید و به همراه رب داخل آن بریزید. در انتهای پخت هم مقداری غوره داخل آبگوشت بریزید.

 

بعد از 20 دقیقه جوشیدن غوره، آن را بچشید و بعد حرارت را خاموش کنید و آبگوشت را میل کنید.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی