محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه سالاد ذرت با میگو
سالاد ذرت یکی از سالادهای خوشمزه ای است که درست کردن آن با میگو به آن یک مزه خاص میدهد.
مواد لازم:
- کنسرو ذرت= یک قوطی
- میگو پخته خرد شده= یک فنجان
- خیار شور= نصف فنجان
- نخود فرنگی= نصف فنجان
- هویج آب پز= 3 عدد
- کرفس خرد شده= یک فنجان
- گوجه فرنگی خرد شده = یک فنجان
- آب لیمو = 3 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون = 3 قاشق سوپخوری
- سس مخصوص گوشت = نصف فنجان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس گوشت:
- آب گوشت = 2 فنجان
- آرد = یک قاشق سوپخوری
- کره یا روغن مایع = 50 گرم
- آب لیمو = 2 قاشق سوپخوری
- شوید خشک =یک قاشق مرباخوری
- خردل = 2 قاشق سوپخوری
- شکر = یک قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل =به مقدار لازم
همچنین بخوانید: خواص ذرت
طرز تهیه:
به گزارش سایت طبتاج خیار شور و هویج آب پز را حلقه حلقه خرد می کنیم. سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، نخود فرنگی ، کرفس و خیار شور را باهم مخلوط می کنیم. آب لیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم.
در یک دیس گرد چند برگ کاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ کاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم. می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین کنیم.
طرز تهیه سس گوشت:
آرد و کره یا روغن مایع را کمی تفت می دهیم. آب گوشت گرم شده را به تدریج به آرد اضافه می کنیم و مرتب سس را هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود. آب لیمو ، شکر ، خردل ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم. شوید را به سس آماده شده اضافه می کنیم. از این سس می توان برای سرو انواع گوشت های گرم و سرد استفاده نمود.