Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

طرز تهیه خورش باقلا (باقالی) سبز



 طرز پخت باقلا سبز,خورشت باقالی

خورشت باقلا

 

به گزارش سایت طبتاج بیشتر ما کاربرد اصلی باقلا سبز را درباره پلو می‌دانیم، در حالی که تعدای غذا با باقلا تهیه می شود یکی از آن ها خورش باقلا که یک خورشت مجزا است. جالب است بدانید که در این خورش هم سبزی طعم دهنده به باقلا، همان شوید است.

طرز پخت باقلا سبز :

برای طرز تهیه باقلا سبز، می توانید هم با پوست و هم بدون پوست بپزید. اگر می خواهید بدون پوست بپزید دانه های باقالی را از پوست اصلی آن جدا کنید و آن ها را با آب بپزید. نیم ساعت قبل از تمام شدن زمان پخت به آن نمک اضافه کنید. و در زمان سرو آن را داخل بشقاب بریزید و روی آن گلپر و فلفل و کمی سرکه بریزید.

 

طرز تهیه خورشت باقلا سبز :

خورشت باقلا،طرز تهیه خورشت باقلا سبز

طرز تهیه خورش باقلا

 

مواد لازم برای 6 نفر:

 باقالی بدون پوست 1 کیلوگرم 
 گوشت 500 گرم 
 پیاز 1 عدد 
شوید تازه خرد‌شده 300 گرم 
 سیر  4 حبه
 نمک و فلفل به میزان لازم 
 زردچوبه  به میزان لازم
 پودر زعفران یک چهارم قاشق چایخوری 

 

طرز تهیه خورش باقلا :

ابتدا شوید را پاک کرده، خوب بشویید. طمانی که آب آن خارج شد ریز خرد کنید.

 

در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس شوید خرد‌شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این فاصله، سیرها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و به شویدها اضافه کنید و با هم سرخ کنید و کنار بگذارید.

 

پیاز را به ‌صورت خلالی نازک خرد کنید. و در قابلمه ای مناسب، با مقداری روغن سرخ کنید. البته هنگام سرخ شدن پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید.

 

گوشت های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید بعد حدودا 3 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا با شعله ی ملایم به طور کامل بپزد.

 

باقلا را به همراه شوید، سیر خرد‌ شده و کمی نمک به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود 45 دقیقه زمان می برد. دقت کنید همه ی مواد باید به خوبی پخته شوند.

 

بعد از جا افتادن خورش زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.

 

* نکته :

بعضی ها در مراحل پایانی پخت این خورش، تخم مرغ نیز به ‌آن می افزایند. به این ترتیب که با توجه به این میزان مواد، زرده و سفیده دو عدد تخم مرغ را از هم جدا کرده، ابتدا سفیده تخم مرغ ها را به خورش اضافه می کنند و همانطور که قابلمه روی شعله اجاق گاز قرار دارد، هم می زنند تا سفیده ها با مواد مخلوط شوند و بپزند. سپس زرده ها را روی خورش می ریزند و با گذاشتن در قابلمه، 5 تا 10 دقیقه صبر می کنند تا زرده ها سفت شوند و در پایان به همین صورت سرو می کنند.

 

در خورش باقلا از مرغ خرد شده هم استفاده می شود.

 

  • دلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟
  • راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی
  بیشتر بخوانید: آشنایی با خواص و مضرات باقلا

 

طرز تهیه باقلا قاتق با باقالی سبز:

خورشت باقلا,طرز تهیه خورشت باقلاقاتق

درست کردن خورش باقلاقاتق

 

مواد لازم برای باقلاقاتق :

  • رزرو آلاچیق های اختصاصی شاخه نبات

  • قطعات یدکی جاروبرقی،چرخ گوشت،سماور و...

باقلا کشاورزی یا پاچ باقلا پاک کرده 1 پیمانه 
شوید خشک 1 تا 1/5 قاشق غذاخوری (شوید تازه : 3 قاشق غذاخوری) 
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 
سیر   2 حبه
تخم مرغ 2 عدد 

 

طرز تهیه باقلا قاتق :

برای تهیه خورش باقلا قاتق، ابتدا باقالی ها را پاک کنید و بشویید و داخل قابلمه بریزید و روی گاز بریزید و به آن نمک و فلفل و زردچوبه و شوید را اضافه کنید، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و به آن مقداری روغن را اضافه کنید و آن را تفت بدهید.

 

کمی که تفت دادید به آن آبجوش اضافه کنید حدود 2 لیوان آب بریزید و با شعله ی ملایم بپزید (آب آن باید اندازه ی 2 بند انگشت روی باقالی ها را بپوشاند) 

 

زمانی که باقالی ها پختند تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید، بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها خورش را هم نزنید، زمانی که کمی تخم مرغ ها سفت شد می توانید خورش را هم بزنید، تخم مرغ که پخته شد خورشتتان آماده است و زیر آن را خاموش کنید.

 

سعی کنید غذاهای سنتی را در قابلمه های مسی یا روی درست کنید. معمولا این غذا را در گمج قابلمه های سفالی لعابدار می پزند.

 

خورشت باقلا سبز,طرز تهیه باقلا قاتق با باقالی سبز

طرز تهیه انواع خورش باقلا

 

 

 

نکته مهم پخت خورشت باقلا قاتق رشتی

 به جای آب می توانید از آب مرغ برای پخت خورشت باقلا قاتق رسمی استفاده کنید. البته استفاده از آب مرغ برای پخت این خورش مرسوم نیست اما طعم خوشمزه آن را دو چندان می کند. اگر آب مرغ ندارید یک عدد عصاره مرغ به آب اضافه کنید و سپس نمک خورش را اندازه کنید.

 

 بهتر است ابتدا تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و زمانی که از سالم بودن آن ها مطمئن شدید در خورش بریزید.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی