محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
طرز تهیه برنج اسپانیایی تند با میگو
به گزارش سایت طبتاج این برنج اسپانیایی تند موادی همچون برنج، میگو و آناتو را با هم ترکیب میکند. شما میتوانید کمی کلم به این غذا اضافه کنید.
مواد لازم:
- دو پیمانه برنج قهوهای
- دو و یک دوم پیمانه آب
- یک چهارم پیمانه روغن زیتون
- یک پاکت آناتو
- یک دوم پیمانه کلم خرد شده
- 226 گرم میگو
- یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- یک دوم قاشق چایخوری پاپریکا
طرز تهیه:
ابتدا میگو را بر اساس دستور روی بسته بندی تمیز کنید.
در همان زمان آب را با کمی روغن بجوشانید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، برنج را اضافه کنید.
زمانی که آب جذب برنج شد، آن را با به یک ظرف مناسب انتقال دهید.
به مدت 5 دقیقه برنج را با حرارت متوسط بپزید سپس آناتو و کلم را اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید.
در زمان پخت برنج، میگوها را با فلفل و پاپریکا و کمی روغن در یک ظرف جداگانه بپزید.
بعد از پخت هر دو ماده ( میگو و برنج) را ترکیب کنید.