محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
شیوهی جدا کردن ناخن مصنوعی از روی ناخن
به گزارش سایت طبتاج ناخن های بلند، زیبا، هماهنگ و یک اندازه، زیبایی خاصی به دستان یک خانم می دهند. بعضی از خانم ها باتوجه به نوع ژنتیک و همینطور شغل و کارهایی که روزانه با دست هایشان انجام می دهند؛ ناخن های بلند و زیبایی دارند ولی در مقابل بعضی از زنان باتوجه به جنس ناخن ها و کارهای روزانه شان ناخن های شکننده ای دارند که رشد نمی کند، زود می شکند و کوتاه و بلند است. این اشخاص برای زیباتر نشان دادن دست ها و ناخن هایشان از ناخن مصنوعی استفاده می کنند.
هنگامی که از ناخن مصنوعی استفاده می کنید، باید آنرا با چسب های مخصوص و یا چسبی که در پشت ناخن تعبیه شده است به ناخن اصلی بچسبانید. این چسب میتواند به ناخن نفوذ کرده و با قدرت به آن بچسبد ولی باید بدانید کندن این ناخن های ظریف چه قدر مشکل است!
در این مقاله شیوه های جداسازی ناخن مصنوعی را به شما اموزش دهیم:
روش اول
برای شروع، به یک ناخن گیر، دو کاسه( پلاستیکی نباشد)، وازلین، یک حوله و قدری لاک پاک کن یا استون احتیاج دارید. تا جایی که امکان دارد ناخن های مصنوعی را کوتاه کنید. بهتر است ناخن های خودتان هم که پشت ناخن مصنوعی است کوتاه شود. در یکی از کاسه ها لاک پاک کن به اندازه ی کافی بریزید، ترجیحاً استون داشته باشد. کاسه ی بعدی را با آب پر کنید.
به نوک انگشتان تان وازلین بزنید برای اینکه استون پوست دور ناخن تان را خراب نکند. مواظب باشید که روی ناخن هایتان وازلین نزنید. چون ممکن است استون به چسب بین ناخن مصنوعی و ناخن واقعی تان نرسد. انگشتانتان را در کاسه گذاشته و بگذارید ۲۰ دقیقه داخل استون باقی بماند. استون چسب زیر ناخن مصنوعی را حل می کند.
انگشتانتان را از کاسه بیرون آورده و به آرامی ناخن های مصنوعی را بکشید. درصورتی که کنده نشدند ناخن تان را چند دقیقه بیشتر در استون بگذارید که استحکام ناخن مصنوعی را از بین ببرد. هنگامی که تمام ناخن ها کنده شدند، انگشتانتان را در کاسه ی آب بگذارید. این کا سبب از بین رفتن تأثیر استون می شود.
جدا کردن ناخن مصنوعی از روی ناخن
روش دوم
دست هایتان را بشویید و خشک کنید تا هر گونه چربی را از سطح بستر ناخن هایتان پاک کنید. لاک های باقی مانده روی انگشتان تان را با یک لاک پاک کن بدون استون و با یک گلوله پنبه پاک کنید.
ناخن مصنوعی را با ناخن گیر کوتاه کنید. اگر ناخن طبیعی تان به اندازه ناخن مصنوعی بلند شده، هر دو را با ناخن گیر به اندازه ای کوتاه کنید که میخواهید ناخن تان پس از بر داشتن ناخن مصنوعی باشد. درصورتی که ناخن هایتان کوتاه تر از ناخن مصنوعی هستند، ناخن های مصنوعی را تنها تا جایی کوتاه کنید که به اندازه ناخن طبیعی تان شود.
لایه اکریلیک باقی مانده را سوهان بکشید. این کار را تا بالای بستر ناخن تان انجام دهید.( بگونه ای که همیشه ناخن هایتان را سوهان می زدید تا آن ها را شکل دهید.) از یک سوهان زبر استفاده کنید و باقی مانده لایه اکریلیک را بردارید. تا جایی که امکان دارد این کار را نزدیک ناخن اصلی تان انجام دهید ولی طوری که بستر ناخن تان را سوهان نزنید. به همین شیوه از یک سوهان نرم تر برای صاف کردن هر گونه خطی که ارایشگر ممکن است با ابزار الکترونیکی خود روی ناخن هایتان ایجاد کرده باشد استفاده کنید.
مجدداً دست هایتان را بشویید و به آن ها کرم بزنید و به ناخن هایتان استراحت دهید.
شیوهی جدا کردن ناخن مصنوعی از روی ناخن
روش سوم
یک راه دیگر برای خلاص شدن از ناخن های کاشت، سوهان ناخن است ؛ بله، کمی وقت گیر است، ولی مطمئن هستید که پوست شما با هیچ ماده شیمیایی تماس پیدا نمی کند و کار نسبتاً مناسبی برای برداشتن ناخن های کاشت است.
وسایل موردنیاز
بافر یا سوهان ناخن، چوب های نازک، ناخن گیر، قیچی ناخن، روغن تقویتی ناخن
اگر لاک دارید، کامل پاک کنید و تا جای ممکن ناخن هایتان را کوتاه کنید.
حالا سوهان ناخن را روی ناخن های کاشتتان بکشید. به سوهان کشیدن ادامه دهید تا حس کنید به ناخن های واقعی خویش رسیده اید.
تنها مواظب باشید و پیش از این که بخواهید روی ناخن های واقعی خود را هم بکشید، متوقف شوید.
درصورتی که دیدید که بعضی از آن هنوز بر روی ناخن های شما باقی می ماند، چوب را زیر ناخن کاشت بکشید تا جدا شود. دقت کنید که تنها قطعات کوچکی را در یک زمان زیرشان بکشید و سعی نکنید زیاد آنرا باز کنید.
توصیه سریع:این شیوه میتواند قدری برای ناخن های شما دشوار و زیان آور باشد، برای همین در انتها به آن روغن ناخن بزنید.
روش چهارم
البته استفاده ازطریق نخ دندان به تنهایی کمی دشوار است و باید فرد دیگری شما را در این کار کمک کند.
در آغاز دست هایتان را خوب بشویید و کاملا خشک کنید.برای نتیجه بهتر، ناخن مصنوعی را تا جایی که دوست دارید کوتاه کنید. برای این کار از دوستتان بخواهید رو به روی شما بنشیند و نخ دندان را با دو انگشت خود گرفته و آنرا از زیر ناخن مصنوعی( فضای بین ناخن اصلی و ناخن مصنوعی) عبور دهد و به طرف انتهای ناخنتان بکِشد.
در این شیوه سعی کنید کمی فشار وارد کنید، ولی این فشار به قدری نباشد که به ناخن اصلی تان اسیب وارد شود. بعداز جداسازی ناخن ها با یک سوهان یا جلا دهنده ناخن، به آرامی روی سطح ناخن بکشید تا چسب های اضافه آن از بین برود.
درنهایت و همانند دیگر روشها از یک مرطوب کننده و لوسیون یا روغن زیتون برای چرب کردن سطح ناخن استفاده کنید تا خشکی آن از بین برود.
آموزش کندن ناخن مصنوعی در خانه
نکات مهم
ناخن مصنوعی را به شدت از روی ناخن اصلی جدا نکنید؛ زیرا این کار به ناخن اصلی اسیب وارد می کند.
برای مدت طولانی مدت و پشت هم از ناخن مصنوعی استفاده نکنید؛ برای این که به مرور سطح ناخن را خشک و شکننده می کند.
ناخن مصنوعی را برای زمان طولانی بر روی ناخن نگه ندارید؛ زیرا امکان دارد بر اثر نفوذ آب در زیر آن قارچ ایجاد شود.
از چسب های استاندارد استفاده کنید و تاریخ انقضای آنرا بررسی نمایید. در صورت استفاده از چسب های غیراستاندارد احتمال پیدایش عفونت در ناخن و اسیب به انگشتان وجود خواهد داشت.
این نکته را در نظر داشته باشید که استون اشتعال پذیر است و نباید حرارت داده شود.
از یک روغن ناخن پس از کارتان استفاده کنید همچنین این روشها میتوانند واقعا بر روی پوست تأثیر داشته باشند، بنابراین مرطوب کننده ملایم را پس از این فرآیند اعمال کنید.
پس از بر داشتن ناخن ، چسب باقی مانده و یا باقی مانده ناخن که بر روی ناخن واقعی شما باقی می ماند را با سوهان پاک کنید و از بین ببرید ؛ این فرآیند معمولاً زمان زیادی را می گیرد بنابراین صبر داشته باشید و در جایی بنشینید که بتوانید به راحتی در آن جا بمانید.