Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

شناسایی علائم ویروس کرونا در کودکان

ویروس کرونا در کودکان | شناسایی علائم ویروس کرونا در کودکان

ویروس کرونا در کودکان | شناسایی علائم ویروس کرونا در کودکان

به گزارش سایت طبتاج  با فراگیر شدن ویروس کرونا در جهان، کودکان همانند بزرگسالان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند. طبق آخرین تحقیقات ویروس کرونا در کودکان مشکلات جسمانی ایجاد نمی‌کند و کودکان به ندرت به این ویروس مبتلا می‌شوند اما آنچه که اهمیت دارد جنبه روانی موضوع و استرس‌های زیادی است که برای کودکان در پی دارد. تعطیلی مدارس، مهدکودک‌ها، دور بودن از دوستان و فضای اضطراب آور جامعه منجر به این شده است که کودکان ساعت‌های طولانی را با خانواده‌ خود در خانه بگذرانند و نیاز به حمایت عاطفی ویژه‌ای داشته باشند. این مسائل و استرس‌هایی که آن‌ها تجربه می‌کنند لزوم توجه والدین و به کار بردن راهکارهایی برای کاهش تنش کودکان را بیشتر می‌کند که در ادامه به طور مفصل به آن خواهیم پرداخت.

 

ریسک ابتلا به ویروس کرونا در کودکان

طبق جدیدترین تحقیقات، نه تنها کودکان نسبت به بزرگسالان آسیب‌پذیرتر نیستند بلکه آنان کمتر به کووید 19 مبتلا می‌شوند. تعداد آمار مبتلایان کودک به این ویروس بسیار کم بوده و موارد منجر به مرگ‌ نیز هنوز گزارش نشده است. برخی تحقیقات نشان داده‌اند که کودکان زیر 10 سال به هیچ‌وجه مبتلا نخواهند شد اما هنوز شواهد قطعی برای این موضوع در دست نیست. با توجه به ناشناخته بودن این ویروس بهتر است هم‌چنان از فرزندتان محافظت کنید.

 

روند ادامه دادن چکاپ‌ها و آزمایشات رشدی کودکان

ممکن است بسیاری از والدین در خصوص ادامه دادن چکاپ‌ها و واکسن‌های موردنیاز فرزندشان نگران باشند. اما در نظر داشته باشید که به هیچ‌وجه سایر بیماری‌های شایع‌تر در کودکان را نادیده نگیرید. واکسیناسیون و آزمایشات دوره‌ای نیاز هر کودک حتی در شرایط غیر از بحران کرونا است پس آن را جدی بگیرید و در صورتی که کودک شما با تایید پزشک متخصص سالم است، طبق قرارهای مشخص‌شده پیشگیری‌های لازم برای بیماری‌های دیگر را ادامه دهید.

 

علائم بیماری ویروس کرونا در کودکان

علائم این بیماری در کودکان درست هم‌چون بزرگسالان است، با این تفاوت که شدت علائم کمتر و خفیف‌تر می‌باشد. با توجه به اعلام سازمان بهداشت جهانی علائمی همچون تب، سرفه، تنگی‌نفس و استفراغ (موارد نادر) در کودکان مبتلا نیز مشاهده شده است. نکته مهم در این بخش آن است که برخی مبتلایان کودک هیچ یک از علائم مذکور را از خود نشان نداده‌اند.

برای شناخت بیشتر در زمینه علائم کرونا کلیک کنید.

 

پیشروی ویروس کرونا در کودکان مبتلا

طبق آخرین گزارشات، آن دسته از کودکانی که نتیجه تست‌ ابتلا به کرونای‌شان مثبت بوده است، معمولاً علائم خفیفی داشته‌اند. این کودکان در مدت زمان کوتاهی با مراقبت، دوره‌ بیماری را از سر گذراندند. طبق شواهد فعلی، کودکان مبتلا ناقل ویروس هستند (حتی اگر علائمی نداشته باشند). بنابراین برای محافظت از کودک درمان‌شده و اطرافیان وی، هم‌چنان موارد بهداشتی را رعایت کنید.

 

پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در کودکان

همانند بزرگسالان کودکان نیز تمامی موارد بهداشتی را جهت پیشگیری بهتر است رعایت کنند که این موارد شامل نکات زیر است.

  • شستن مکرر دست‌ها طبق دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی
  • استفاده از دستکش و ماسک هنگام خروج از خانه یا رویارویی با فرد مبتلا
  • دور نگاه داشتن کودک از افراد مبتلا
  • ماندن در خانه و خودداری از سفرهای درون شهری و برون شهری غیرضروری

 

استرس‌زا بودن اخبار شیوع ویروس کرونا در کودکان

این روزها به دلیل اخبار کرونا، کودکان نیز مانند والدین خود نگران و مضطرب هستند. از این رو نیاز به حمایت عاطفی ویژه‌ای دارند. ما راهکارهای زیر را به شما پیشنهاد می‌کنیم. 

1- در مورد کرونا در نهایت آرامش با فرزند خود صحبت کنید.

بسیاری از کودکان متوجه احساس‌های ناخوشایند خود نیستند. بدین سبب نمی‌توانند در مورد آن‌ها صحبت کنند. بنابراین لازم است شما پیش‌قدم شوید. زبان کودکان بازی، داستان، نقاشی و ... می‌باشد. بازی‌هایی ترتیب دهید تا از طریق آن بتوانید ویروس کرونا را به او بشناسانید. در تمام مدت ارتباط خود با کودک‌تان سعی کنید استرس‌های او را طبیعی جلوه دهید و به او بگویید که اگر این استرس بیشتر شود دردسرساز خواهد شد.

برای اطلاع در زمینه مراقبت از روان کودکان در دوران کرونا کلیک کنید.

2- برای کاهش استرس کرونا در کودکان اجازه بروز احساسات را به فرزند خود بدهید

فرزند شما مدام در معرض اخبار و وقایع استرس‌زایی است که بیش از سن و توان او می‌باشد، پس طبیعی است که احساس غم یا اضطراب کند. او به دلیل شرایط مجبور است روزهای زیادی را به دور از دوستان خود و فضاهای جذابی که پیش از این داشته بگذراند، از این رو ممکن است احساس ناامیدی زیادی به او دست دهد. در این شرایط از فرزندتان حمایت کنید. وقتی با او همدلی می‌کنید، او فرصت بروز احساساتش را خواهد داشت.

3- از او بخواهید تمام دانسته‌هایش را با شما به اشتراک بگذارد.

بگذارید از طریق بازی‌ها و فعالیت‌های روزانه‌ای که با هم دارید، در مورد دانسته‌های خود راجع به کرونا صحبت کند. با این شیوه می‌توانید متوجه افکار پنهان‌شده‌ فرزندتان شوید و به موثرتر کمک کنید. حتی اگر در این مورد هیچ‌چیز نمی‌دانست سعی کنید به دنبال جواب سوال‌هایش در منابع معتبر بگردید تا احساس آرامش و اطمینان کند.

4- برای کاهش استرس ویروس کرونا در کودکان هر روز برنامه‌ مشخص داشته باشید.

سعی کنید با کمک فرزندتان برنامه‌های روزانه تدوین کنید تا در اغلب زمان‌های مشغول انجام کاری باشد. با این کار علاوه‌بر جلوگیری از بی‌حوصلگی، فرصتی برای فکر کردن به اتفاقات کرونایی اضطراب‌زا به او نمی‌دهید. در برنامه‌های روزمره علاوه‌بر فرصت‌های بازی و انجام دروس مدرسه، زمان‌هایی را به یادگیری موضوعی جدید و جذاب اختصاص دهید.

برای آشنایی در زمینه راه های غلبه بر ترس و اضطراب ناشی از کرونا کلیک کنید.

5- بر میزان حضور کودک یا نوجوان خود در فضای مجازی نظارت کنید.

این روزها بسیاری از آموزش‌های مدرسه و کلاس‌های فوق‌برنامه‌ افراد به صورت مجازی پیش می‌رود. لازم است در این مورد بر فرزند خود نظارت داشته باشید تا وارد فضاهای ممنوعه و آسیب‌زا نشود. همچنین بسیاری از اخبار کذب درباره کرونا از همین فضای مجازی نشئت می‌گیرد که با نظارت والدین استرس ناشی از این اخبار به حداقل خواهد رسید.

6- سعی کنید فعالیت‌های حرکتی زیادی با فرزندتان انجام دهید.

کودکان و نوجوانان سرشار از انرژی هستند. نداشتن تحرک در فعالیت‌های روزمره ممکن است آن‌ها را به سمت کرختی و افسردگی برد. بنابراین سعی کنید تا حدامکان در خانه یا فضای اطراف خانه و با رعایت امکانات بهداشتی به ورزش یا حرکات یوگا بپردازید. این کار منجر به حفظ شادابی و کاهش استرس فرزندتان خواهد شد.

7- برای کاهش استرس ویرس کرونا در کودکان احساسات خود را مدیریت کنید.

کودکان آینه‌ والدین خود هستند. ممکن است در این شرایط خود شما هم دچار اضطراب و نگرانی باشید. سعی کنید تا جایی که می‌توانید آن‌ها را مدیریت کنید تا دچار تشویش فرزندتان نشود چراکه کودکان برای داشتن امنیت و آرامش به والدین خود متکی‌اند.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره کودک کلیک کنید.

 

سوالات متداول درباره ویروس کرونا در کودکان

آیا کودکان مبتلا به بیماری‌های خاص در معرض آسیب بیشتری نسبت به این ویروس هستند؟

این موضوع هنوز مشخص نیست. اما در مورد این مسئله با پزشک متخصص فرزند خود صحبت کنید و همواره آزمایشات مورد نیاز وی را ادامه دهید.

آیا عوارضی برای کودکان مبتلا به کرونا وجود دارد؟

هنوز در این مورد اطلاعاتی در دسترس نیست اما تاکنون تمامی کودکان مبتلا، پس از درمان بیماری به بهبودی کامل دست یافتند

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی