Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

روش های تشخیص مشکلات جنسی در مردان

برای تشخیص مشکل جنسی در مردان، پزشک کار خود را از طریق بررسی علائم بیماری آغاز می کند. به علاوه آزمایش های پزشکی انجام می شود تا از این طریق بیماری هایی که بر روی نعوظ تاثیر می گذارند، شناسایی شوند. گاهی ممکن است بیمار به اورولوژیست (پزشک متخصص در حیطه دستگاه ادراری و آلت تناسلی مردان)، متخصص غدد، متخصص مغز و اعصاب، درمانگر جنسی و مشاور معرفی شود.

به گزارش سایت  طبتاج   مشکل جنسی یا اختلال جنسی شرایطی است که در زمان برقراری رابطه جنسی بروز می کند و مانع رسیدن افراد به لذت می شود. اختلالات و مشکلات جنسی بسیار رایج هستند، اما متاسفانه افراد زیادی به دلایل مختلف از مطرح کردن آنها اجتناب می کنند. خوشبخاتنه مشکلات جنسی در مردان و زنان قابل درمان هستند.

در ادامه به برخی از مهم ترین و رایج ترین مشکلات جنسی در مردان اشاره می شود.

مشکلات جنسی در مردان


رایج ترین مشکلات جنسی در مردان عبارتند از اختلالات انزال، اختلال در نعوظ و میل جنسی مهار شده.

اختلال انزال چیست؟

اختلالات انزال به شکل های مختلفی وجود دارد، از جمله:

انزال زودرس Premature ejaculation – اشاره به انزالی دارد که قبل از دخول و یا بلافاصله بعد از دخول رخ می دهد.

دیرانزالی Inhibited یا retarded ejaculation – این شرایط به معنای کند شدن و یا آهسته شدن انزال است.

انزال پس گرد یا معکوس Retrograde ejaculation – این حالت زمانی رخ می دهد که در ارگاسم به جای اینکه انزال به بیرون اتفاق بیفتد، به داخل و به سمت مثانه انجام می شود.
انزال زودرس، یکی از شایع ترین اختلالات جنسی در مردان، اغلب به دلیل عصبی شدن در زمان عملکرد جنسی و نگرانی در مورد چگونگی انجام آن بروز می کند. اما علل آن اغلب نامشخص است.

در برخی موارد بر اثر جذب نشدن به شریک جنسی، رویدادها و تجربه های ناگوار در گذشته و عوامل روانی از جمله عقاید مذهبی که دیدگاه فرد را نسبت به رابطه جنسی تغییر می دهد، انزال زودرس و دیرانزالی رخ می دهد. برخی داروها، مانند ضدافسردگی ها و همچنین آسیب های عصبی به پشت یا نخاع نیز بر روی انزال تاثیر می گذارند.

انزال معکوس در مردان مبتلابه دیابت که از نوروپاتی دیابتی (آسیب های عصبی ناشی از دیابت) رنج می برند، رایج است. این مسئله به دلیل وجود مشکلی است که در اعصاب مثانه و گردن مثانه وجود دارد و جریان انزال را به عقب برمی گرداند. در دیگر مردان انزال معکوس پس از عملکردهای گردن مثانه یا پروستات یا پس از عملکردهای خاص شکم رخ می دهد. این مشکل به طور کل نیاز به درمان ندارد، تا زمانی که باعث اختلال در باروری شود.

اختلال نعوظ چیست؟


این اختلال ناتوانی جنسی یا ED نیز نامیده می شود و به شرایطی گفته می شود که در آن فرد قادر نیست برای انجام مقاربت به نعوظ برسد و یا نعوظ خود را حفظ کند. علل اختلال نعوظ عبارتند از بیماری هایی که بر روی گردش خون تاثیر می گذارند، مانند آترواسکلروز (سفت شدن رگ ها)، اختلالات عصبی، عوامل روانی مانند اضطراب و افسردگی و اضطراب عملکرد و آسیب دیدن آلت تناسلی. بیماری های مزمن، برخی داروها و شرایطی با نام بیماری پیرونی (وجود بافت اسکار در آلت تناسلی مرد) باعث بروز اختلال نعوظ می شوند.

دیرانزالی چیست؟

دیر انزالی یا از دست دادن میل جنسی اشاره به کاهش تمایل و قدرت جنسی دارد. کاهش میل جنسی در نتیجه عوامل جسمی و روانی بروز می کند. این امر بر اثر کاهش سطح هورمون تستوسترون بروز می کند. کاهش سطح این هورمون نیز بر اثر مشکلات روحی مانند اضطراب و افسردگی، بیماری هایی مانند دیابت و فشار خون بالا، برخی داروها مانند داروهای ضد افسردگی و وجود مشکل در روابط زن و شوهر بروز می کند.

تشخیص مشکلات جنسی در مردان چگونه انجام می شود؟


برای تشخیص مشکل جنسی در مردان، پزشک کار خود را از طریق بررسی علائم بیماری آغاز می کند. به علاوه آزمایش های پزشکی انجام می شود تا از این طریق بیماری هایی که بر روی نعوظ تاثیر می گذارند، شناسایی شوند. گاهی ممکن است بیمار به اورولوژیست (پزشک متخصص در حیطه دستگاه ادراری و آلت تناسلی مردان)، متخصص غدد، متخصص مغز و اعصاب، درمانگر جنسی و مشاور معرفی شود.

چه آزمایش هایی برای ارزیابی مشکلات جنسی انجام می شوند؟


آزمایش های زیادی برای ارزیابی علل و میزان مشکلات جنسی در مردان انجام می شود. این آزمایش ها عبارتند از:

آزمایش های خون – این آزمایش ها برای بررسی سطح هورمون ها در بدن بیمار و همچنین وجود بیماری دیابت، کلسترول بالا و دیگر عوامل خطر ساز انجام می شوند.

بررسی عروق – این بررسی شامل ارزیابی جریان خون به آلت تناسلی مرد است. انسداد یکی از عروقی که خون را با آلت می رساند ممکن است منجر به بروز اختلال نعوظ شود.

آزمایش های حسی – این آزمایش ها به ویژه در ارزیابی تاثیرات نوروپاتی دیابتی (آسیب های عصبی) موثر است. آزمایش های حسی قدرت تکانه های عصبی را در یک بخش خاص از بدن اندازه گیری می کنند.

تست NPT و تست استحکام – این آزمایش برای کنترل نعوظ هایی انجام می شود که در زمان خواب رخ می دهند. این آزمایش تعیین می کند که آیا مشکلات نعوظ در بیمار مربوط به علل جسمی است یا علل روحی.

درمان مشکلات جنسی در مردان

در بسیاری از موارد مشکلات جنسی فرد بیمار با درمان مشکلات جسمی و روحی که باعث آن شده اند، برطرف می شود. استراتژی های درمان عبارتند از:

درمان پزشکی – این روش شامل درمان هر نوع مشکل جسمی است که ممکن است منجر به بروز اختلال جنسی در مرد شود.

تجویز دارو - داروهایی مانند تادالافیل، سیلدنافیل و یا واردنافیل از طریق بالا بردن جریان خون به آلت تناسلی به بهبود عملکرد جنسی کمک می کنند. Promescent دارویی است که برای درمان زودانزالی تجویز می شود. اسپری موضعی بر روی آلت استفاده می شود و حاوی لیدوکائین است و حساسیت را کاهش داده و کنترل نعوظ را افزایش می دهد.

هورمون درمانی – مردانی که دارای سطح تستوسترون کمتری هستند، می توانند از مکمل های هورمونی استفاده کنند.

روان درمانی – درمان با یک مشاور آموزش دیده می تواند به فرد کمک کند تا با احساساتی مانند اضطراب، ترس یا گناه مقابله کند. این احساسات بر روی عملکرد جنسی فرد تاثیر می گذارند.

کمک های مکانیکی – کمک هایی مانند دستگاه های وکیوم و ایمپلنت های آلت تناسلی در اختلالات نعوظ به مردان کمک می کنند.

آموزش و ارتباطات – ارائه آموزش در رابطه با روابط و رفتارهای جنسی به مردان کمک می کند به اضطراب خود علبه کرده و عملکرد خود را بهبود بخشند. در این شرایط بهتر است فرد بیمار با پزشک و یا مشاور خود به راحتی صحبت کند و نیازها و نگرانی های خود را مطرح کند تا مشکلات را به راحتی حل کند.

آیا مشکلات جنسی در مردان قابل درمان است؟


میزان موفقیت درمان مشکلات جنسی بستگی به علل بروز آنها دارد. اگر اختلال نعوظ ناشی از یک شرایط جسمی قابل درمان باشد، به راحتی درمان می شود. اختلالات خفیف که ناشی از اضطراب و ترس هستند، به راحتی از طریق مشاوره، آموزش و بهبود روابط عاطفی بین زن و شوهر برطرف می شوند.


آیا پیشگیری از مشکلات جنسی امکان پذیر است؟


در واقع اختلالات مشکلات جنسی قابل پیشگیری نیستند، اما مقابله با علل بروز این اختلالات به درمان این بیماری ها کمک می کند. موارد زیر به شما کمک می کنند که عملکرد جنسی بهتری داشته باشید:

برنامه درمانی پزشک خود را به طور دقیق دنبال کنید.

از نوشیدن الکل اجتناب کنید.

سیگار را ترک کنید.

با هر نوع مشکلات روحی و عاطفی، مانند اضطراب و افسردگی مقابله کنید و در صورت نیاز به فکر درمان باشید.

روابط خود را با شریک جنسی خود تقویت کنید.


بسیاری از مردان هر از گاهی دچار مشکلات جنسی می شوند. به هرحال زمانی که مشکل مورد نظر تداوم پیدا کند، باعث ایجاد ناراحتی برای مرد و همسر وی خواهد شد و تاثیر منفی بر روی روابط آنها خواهد داشت. اگر به طور مداوم دچار مشکل در عملکرد جنسی می شوید، به پزشک مراجعه کنید.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی