محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
دلیل اصلی بی میلی جنسی زنان چیست؟
به گزارش سایت طبتاج یکی از مشکلاتی که برخی از زوج ها با آن روبه رو می شوند، بی میلی جنسی خانم هاست. برخی از مرد ها گله دارند که همسرمان سرد شده و این سردمزاجی شادی و نشاط زندگی مشترک را کمرنگ کرده است. سردی ها در زندگی مشترک عواقب جبران ناپذیری بر جای می گذارند و حتی ممکن است به قهر و جدایی منجر شوند. اگر می خواهید عمده ترین علت سردمزاجی خانم ها و روش های رفع این مشکلات را بشناسید در ادامه این مقاله از مجموعه مقالات آکاایران با ما همراه باشید.
علائم و نشانه های بی میلی جنسی زنان عبارت است از:
٢. فقدان یا کاهش افکار، خیالپردازی های جنسی و شهوانی
٣. شروع نکردن یا کاهش شروع فعالیت جنسی و معمولا پذیرا نبودن اقدامات همسر برای شروع کردن فعالیت جنسی
۴. فقدان یا کاهش برانگیختگی لذت جنسی هنگام فعالیت جنسی در تقریبا تمام آمیزش های جنسی
۵. فقدان یا کاهش علاقه برانگیختگی جنسی در پاسخ به هرگونه نشانه های جنسی و شهوانی بیرونی یا درونی مثل نشانه های کلامی و دیداری.
۶. فقدان یا کاهش احساسات تناسلی یا غیر تناسلی هنگام فعالیت جنسی در تقریبا تمام آمیزش های جنسی
سرچشمه سرد مزاجی ها
معمولا زن ها موقع ازدواج سردمزاج نیستند و سردمزاج ازدواج نمی کنند، بلکه پس از ازدواج به دلایل سرد و کم میل می شوند. بسیاری از سردمزاجی ها مربوط به سال های اول ازدواج است. زن و شوهر در اوج گرمی اول ازدواج هستند که به تدریج احساس می کنند سردی به فضای زندگی آنان رخته کرده و زندگی شان دیگر آن طراوت و حرارت قبلی را ندارد و از زندگی با یکدیگر لذت نمی برند. زن احساس می کند چه آرزو ها و رویا هایی را در ذهن خود می پروانده است، ولی پس از گذشت مدت زمانی نه چندان زیاد جای آن ها را در زندگی خود خالی می بیند. شاید بتوان گفت: تمام سردمزاجی خانم ها در یک جمله خلاصه می شود که به نظر می رسد باورش برای مرد ها سخت باشد. اما واقعیت این است که: «منشا غریب به اتفاق سردمزاجی خانم ها همسران شان هستند.» این جمله یک واقعیت است، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود. علت این است که زن ها انسان های بسیار پیچیده ای هستند. البته آقایان هم پیچیدگی هایی دارند، ولی قابل مقایسه با خانم ها نیستند.
بررسی ها نشان می دهد که عدم آگاهی خانم ها و مردان درباره تفاوت های یکدیگر و نداشتن درک متقابل از هم، منشا بسیاری از سردی های خانم ها در زندگی زناشویی است. برخی از افراد هم به دلیل غروری که دارند حاضر نیستند در مورد همسرشان اطلاعاتی کسب کنند، اما بهتر است این افراد بدانند که در صورت نداشتن آگاهی کافی از چگونگی ارتباط با همسرشان، اولین فردی که ضربه می خورد خودشان هستند.
عوامل مؤثر در بروز بی میلی جنسی در زنان
بی میلی جنسی در خانم ها یکی از مشکلاتی است که اگر جدی گرفته نشود، می تواند مشکلات زیادی در زندگی مشترک به وجود آورد و به قهر و جدایی بین زوجین منجر شود. زنانی مبتلا به بی میلی جنسی هستند که به شروع فعالیت جنسی به مدت شش ماه مداوم تمایل نشان نمی دهند و با دیدن، شنیدن، لمس کردن و بوییدن تحریک نمی گردند.
بی میلی جنسی، علت ها و راهکارها!
همچنین این خانم ها در ۷۵ تا ۱۰۰ درصد مواقع خیال پردازی های جنسی و شهوت انگیزی را تجربه نکرده اند. برای مطالعه عوامل موثر در بی میلی زنان در ادامه مطلب با آکاایران همراه باشید.
بیماری های روانی
از دیگر مواردی است که باعث بی میلی جنسی در زنان می شود، سابقه سوءاستفاده هیجانی یا جنسی، ابتلا به بیماری های روانی مثل افسردگی و اضطراب، ترس از بارداری یا شنیده شدن صدا حین برقراری رابطه جنسی است.
نگرش منفی نسبت به مسائل جنسی
عوامل فرهنگی و تربیتی l. موجب می شوند که زنان نگرش منفی نسبت به مسائل جنسی داشته باشند و فعالیت جنسی را قبیج و گناه بدانند نیاز های خود را به دلیل شرم و حیا، مطرح نسازند. چنین نگرش منفی ای نسبت به مسائل جنسی، باعث می شود فرد حتی فکر کردن و خیالپردازی جنسی را گناه بداندو با توجه به اینکه مغز مهم ترین ارگان جنسی، می باشد و در رفتار جنسی نقش پر رنگی دارد، میل ایجاد به برقراری رابطه کمتر به وجود می آید.
برداشت منفی از تصویر بدنی
برخی از زنان می پندارند از نظر اندامی برای همسرشان جذابیت ندارند و نمی توانند نیاز های همسرشان را برآورده سازند بنابراین نسبت به برقراری رابطه جنسی سرد می شوند.
عوامل فیزیولوژیکی
یکی دیگر از عوامل موثر در ایجاد بی میلی جنسی در زنان عوامل فیزیولوژیکی مانند پایین بودن سطح تستوسترون، ابتلا به بیماری هایی مثل سوءتغذیه، تیرویید، دیابت، تنگی عروق و همچنین استفاده از قرص های ضدبارداری، ضدافسردگی، ضدفشارخون و شیردهی است.
مشکلات جنسی مردان
مشکلات جنسی مردان مانند زود انزالی، اختلال نعوظ و... در رابطه زناشویی سبب بی میلی زنان برای برقراری ارتباط جنسی می شود. مردانی که از این مشکلات جنسی رنج می برند توانایی و مهارت های لازم را برای ایجاد یک رابطه جنسی ندارند و نمی توانند همسر خود را ارضا کنند و همسر آن ها ارگاسم را تجربه نمی کند به همین دلیل دچار بی میلی جنسی می گردد.
نداشتن رابطه صمیمانه
در برخی از موارد بی میلی جنسی در زنان به این علت ایجاد می شود که زن و شوهر با یکدیگر رابطه صمیمانه ای ندارند و دچار ضعف کلامی، چشمی و لمسی و اختلافات زناشویی و عدم شناخت کافی نسبت به تفاوت های فیزیولوژیک بدن یکدیگرهستند. در چنین مواردی زن دیرتر از مرد به انزال می رسد و زن ارگاسم را در رابطه جنسی تجربه نمی کند و با گذشت زمان نسبت به برقراری رابطه جنسی بی میل می گردد.
چند استراتژی که به زنان کمک می کند تا بتوانند بر مشکلات جنسی خود غلبه کنند:
در هنگام رابطه جنسی با همسرتان تنها باشید و کودک خود را از اتاق بیرون ببرید.
بدن خود را بشناسید و در مورد آنچه شما را بیشتر تحریک می کند با همسرتان صحبت کنید و این حرکات و یا حالت ها را از همسرتان بخواهید.
به رابطه زناشویی خود هیجان تزریق کنید و پوزیشن های جدید را امتحان کنید.
از تکنیک های تمدد اعصاب مانند حمام آب گرم قبل از برقراری رابطه جنسی استفاده کنید.
از روان کننده های واژن برای برطرف کردن مشکل در تحریک شدن جنسی به خاطر خشکی واژن، استفاده کنید.
درمان بی میلی جنسی زنان
با توجه به عللی که بیان شد ممکن است تنها با حل اختلافات بین زوجین مشکل حل شود، بنابراین دریافت مشاوره خانواده و مطرح کردن و حل تعارضات و اختلافات منجر به حل شدن فقدان میل جنسی در زن می شود. با استفاده ازدرمان شناختی رفتاری، درمان بر روی تغییر افکار منفی که ممکن است فرد درباره رابطه جنسی داشته باشد تمرکز دارد. در این درمان تمام افکار منفی از فرد مبتلا دور خواهد شد. اما در مواقعی که رابطه جنسی دچار مشکل است، دریافت مشاوره جنسی توسط یک متخصص سکسوتراپیست می توانند در درمان ناتوانی جنسی کمبود یا عدم علاقه جنسی در زن بسیار مفید باشند. در نهایت دارو هایی برای افزایش تحریک و میل جنسی می توانند تا حدودی به خانم ها کمک کنند تا به دوره قبل که میل جنسی داشتند برگردند.
نکته پایانی
علل بی میلی جنسی در زنان (سرد مزاجی زنان) هرچه که باشد نیازمند بررسی و درمان به موقع است. بی میلی های جنسی در زنان را به خوبی می توان با شناسایی و رفع علل زمینه ساز آن درمان کرد. نکته مهم در درمان بی میلی جنسی زنان این است که مبتلایان به بی میلی جنسی نباید خودسرانه به دارودرمانی اقدام کنند، زیرا علاوه بر عوارضی که این گونه دارو ها در صورت مصرفی بی رویه دارند، گاه به علت بی توجهی به منشأ بی میلی جنسی بی اثر خواهند بود یا به صورت مقطعی اثر می کنند. نکته مهم دیگر این که فرد مبتلا به بی میلی جنسی نباید به این اختلال، بی توجه باشد، زیرا ترک یا کاهش روابط زناشویی به علت این اختلال، شدت بی میلی جنسی را افزایش می دهد و فرد را در آینده به بحران های جدی در رابطه زناشویی دچار می کند.