محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
خواص گردو برای سلامت قلب و عروق
بر اساس مطالعات گردو از بیماری های قلبی عروقی و همچنین تکثیر تومورهای سرطانی در بدن پیشگیری می کند. انجمن تغذیه آمریکا توصیه می کند همه افراد روزانه 50 گرم گردو بخورند.
به گزارش سایت طبتاج گردو حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و پلی فنل های مفید بسیاری است. اما اغلب اثرات معجزه آسای گردو بر روی سلامتی انسان به دلیل وجود مقادیر زیاد اسیدهای چرب اشباع نشده و امگا 3 است.
اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تکثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند و همچنین در سلامت سیستم عصبی و پیشگیری و کنترل بیماری هایی همچون افسردگی نقش مهمی ایفا می کنند.
چربیهای مفید موجود در گردو، کلسترول بد خون را کاهش داده و از تصلب شرایین پیشگیری می کنند. مطالعات انجام شده در دانشگاه هاروارد بیانگر این مطلب است که مصرف گردو خطر مرگ ناگهانی ناشی از اختلالات قلبی و گرفتگی عروق را کاهش میدهد.
خواص گردو برای بیماران قلبی و سلامت قلب و عروق
همانطور که میدانید گردو خواص بسیاری دارد اما شاید در مورد فواید گردو برای سلامت قلب اطلاعی نداشته باشید.
پژوهش محققان مرکز تحقیقات علوم زندگی آمریکا نشان میدهد مصرف منظم 60 گرم گردو میتواند خطرات بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه اصفهان محققان این مرکز علمی با بررسی هزار و 301 مقاله و 61 آزمون نشان دادهاند که گردو با داشتن چربیهای اشباع، فیبر رژیم غذایی و پروتئین پتانسیل بالایی را برای کاهش کلسترول بد، فشار خون دیاستولیک و التهاب داشته و خطر بیماریهای قلبی و عروقی را نیز کاهش میدهد.
گردو به تنهایی میتواند کلسترول تام، تری گلیسیرید و LDL یا همان کلسترول بد را کاهش دهد. علاوه بر این گردو تنها آجیلی است که از میزان چشمگیری آلفا لینولنیک اسید _گونه گیاهی امگا 3_ برخوردار است.
بنابراین مصرف روزانه دو الی سه اونس چیزی معادل 60 گرم گردو میتواند به طور چشمگیری سلامت کلی بدن و به ویژه قلب را تأمین کند.