محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
تست کرونا در منزل
حتما در مورد تست کرونا در منزل ، بسیار شنیده اید اما این کار چطور انجام می شود؟ برای پاسخ دادن به این سوال بهتر است کمی به عقب برگردیم و اطلاعاتمان را در خصوص این ویروس بالا ببریم.
علائم بیماری کوئید ۱۹ شامل چه چیزهایی است؟
به گزارش سایت طبتاج ازآنجاییکه هر ویروس و بیماری علائم خاص خود را دارد تا از طریق آن به بیماری پی ببریم، علائم کوئید ۱۹ شامل سرفههای خشک، خستگی و تب شناختهشده و رایجترین علائم مبتلا شدن به این بیماری هستند. اگر هر یک از این علائم را در خود احساس کردید، باید با انجام دادن تست کرونا به ابتلا یا عدم ابتلا به این ویروس مطلع شوید. لازم به ذکر است که بدانید تست کرونا در منزل یا در مراکز تست این ویروس انجام میشود.
با توجه به متفاوت بودن سیستم هر بدن، برخی از بیماران که به این ویروس مبتلا شدهاند، نشانههای دیگری مانند گرفتگی بینی، کوفتگی و درد، گلودرد و آبریزش بینی داشتهاند. علائم بیماری کوئید ۱۹ بهصورت خفیف و تدریجی آغاز میشود. اگر شما این علائم را در خود دیدید، باید بهسرعت نزد پزشک برای تست کرونا، مراجعه کنید؛ علاوه بر این روش، شما میتوانید از تست کرونا در منزل نیز استفاده کنید.
توجه داشته باشید که برخی از افراد مبتلا به این بیماری، هیچکدام از علائم گفتهشده را نداشتهاند، اما پس از انجام تست متوجه مبتلا بودن خود به این ویروس شدند؛ بنابراین نتیجه میگیریم بیماری کوئید ۱۹ بهصورت و علائم گوناگون، در هر بدن آشکار میشود.
چگونگی انتقال کوئید ۱۹
تا به امروز، طبق مطالعات و نتایج ارائهشده توسط سازمان جهانی بهداشتی، مشخصشده که روش اصلی منتقل شدن این ویروس، از طریق تماس با قطرههای تنفسی و از طریق هوا صورت نمیگیرد. اصلیترین راه انتقال این بیماری به فرد دیگر، از طریق سرفه و پخش شدن آن در محیط است و احتمال اینکه کسی از فردی که هیچ علائمی ندارد این ویروس را بگیرد، بسیار کم است؛ اما این نکته را نباید فراموش کرد که بسیاری از مبتلایان به این ویروس، در آغاز این بیماری علائم بسیار خفیف داشتند.
این یعنی اینکه امکان دارد برای شما این اتفاق بیفتد که این بیماری را از کسی بگیرید که تنها سرفههای خفیف داشته و احساس بیماری نمیکرده، پس شما باید با انجام سریع تست کرونا در منزل یا در مراکز بهداشتی به وضعیت سلامتی سیستم ایمنی خود پی ببرید تا اگر مشکلی وجود داشت، در کوتاهترین زمان به درمان آن بپردازید.
- ارتباط نزدیک و تماس فیزیکی مانند دست دادن به فردی که دارای کوئید ۱۹ است.
- انتقال این ویروس برای افرادی که این بیماری را دارند، اما از آن خبر ندارند، وجود دارد.
- هنگام سرفه، عطسه از طریق دهان و بینی فرد مبتلا و با پخش شدن این قطرهها، به افراد سالم.
- پخش شدن قطرههای پراکندهشده بر روی سطوح و وسایل اطراف و لمس کردن و ارتباط از طریق چشم، بینی و دهان برای افراد سالم.
این موارد، تاکنون توسط سازمان جهان بهداشتی ارائهشده و قانونی وضع کردهاند که فرد مبتلا به کوئید ۱۹ باید بهاندازه سه فوت یا یک متر با دیگر افراد فاصله داشته باشد. سازمان جهانی بهداشتی، از شروع شیوع این ویروس تاکنون در حال ارزیابی تحقیقات متعدد درباره انتقال این بیماری و چگونگی محافظت و جلوگیری از آن است.
انواع تست کرونا
برای مطلع شدن از ابتلا یا عدم ابتلا به این ویروس، باید تست کرونا را انجام دهید که بسیاری از افراد برای این کار به سمت تست کرونا در منزل می روند. انواع این تستها، عبارتاند از:
تست تشخیص عفونی (PCR)
تست کرونا در منزل و همچنین مراکز درمانی وجود ویروس محرک را در بدن شما نشان داده و مواد ژنتیکی ویروس را مورد بررسی قرار میدهد. همچنین تست آنتیژن را که پروتئینهای خاص بر روی سطح ویروس را نشان میدهد نیز مشخص میکند. پس از تست کرونا از نوع تشخیص عفونی، اگر جواب آزمایش شما مثبت بود، باید اقدامات مراقبتی و پیشگیرانه را انجام دهید و به مدت چهار هفته در منزل خود قرنطینه باشید.
اما اگر جواب این آزمایش منفی بود به این معنا نیست که شما هرگز دچار این ویروس نخواهید شد؛ جواب منفی تست کرونا تنها به این دلیل است که شما تاکنون دچار کوئید ۱۹ نشدهاید، اما این نکته را باید بدانید که هر دو الی سه هفته یکبار باید تست کرونا را انجام دهید تا از سلامتی خود مطمئن شوید.
تست آنتیبادی
اسم دیگر این تست کرونا که سرولوژی نام دارد، به دنبال پادتنهایی است که از طریق سیستم ایمنی بدن شما در واکنش به عامل تهدیدآمیز این ویروس تولید میشود و به دفع عفونت سیستم ریوی شما کمک میکند. تست آنتیبادی، برای تشخیص عفونت محرک و فعال ویروس کرونا استفاده میشود. اگر جواب شما از این تست مثبت بود، پاسخ میتواند به این معنا باشد که شما در اثر مبتلا شدن به یک ویروس از خانواده کرونا مانند سرماخوردگی در بدن خود پادتن داشتهاید.
در انجام تست کرونا از نوع آنتیبادی، ممکن است پزشک از شما بخواهد این تست را دوباره برای اطمینان از صحت تست اول انجام دهید. نکتهای مهم که باید درباره این تست بدانید، این است که امکان دارد شما هیچ یک از علائم ویروس کرونا را نداشته باشید اما پاسخ تست کرونا شما مثبت باشد؛ این حالت تنها به این معنی است که عفونت بدون علامت رخ میدهد.
تست کرونا در منزل
تست کرونا در منزل معمولا بهصورت تستهای آنلاین است، توجه داشته باشید تست کرونا در منزل، با بالاترین کیفیت انجام میشود. برای مثال آزمایش آنتیبادی که درباره آن توضیح داده شد مصونیت شما به بیماری کوئید ۱۹ را نشان نمیدهد و خود ویروس را بهصورت مستقیم بررسی نمیکند، بلکه این تست، نشان میدهد که آیا سیستم ایمنی هر بدن برای این بیماری به این عفونت پاسخ داده است یا خیر.
اما انجام تست کرونا در منزل به یک صورت دیگر نیز صورت میگیرد که شما در این حالت، بدون مراجعه حضوری برای انجام تست از طریق نمونهگیری در منزل خود، کارکنان بهداشتی به منزل شما مراجعه کرده و این تست را انجام میدهند و شما میتوانید جواب آزمایش خود را بهصورت آنلاین، در سایتی که تست کرونا را انجام دادهاید، چک کنید.