محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
باقالی پلو با ماهیچه
طرز تهیه شوید پلو با ماهیچه
مواد لازم برای باقالی پلو با ماهیچه:
گوشت ماهیچه تازه | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
سیر | 1-2 حبه |
نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
چوب دارچین | به مقدار لازم |
برنج | 3 پیمانه |
باقالی | به مقدار لازم |
شوید | به مقدار لازم |
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه:
برای طرز تهیه ی باقالی پلو با ماهیچه، ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و با کمی روغن داخل قابلمه ای تفت بدهید سپس سیر را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید سپس ماهیچه ها را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید. سپس فلفل و زردچوبه و چوب دارچین را به آن اضافه کنید. سپس در قابلمه را بگذارید. و اجازه بدهید با شعله ی ملایم به آرامی بپزند.
زعفران و نمک را به آن اضافه کنید، و باز اجازه بدهید تا ماهیچه ها کاملا بپزند.
در همین حین به سراغ باقالی پلو می رویم، آب را داخل قابلمه بریزید و اجازه بدهید آب بجوش بیاید، سپس برنج و باقالی ها را داخل آب برنج بریزید و نمک و شوید را به آن اضافه کنید، زمانی که برنج کمی نرم شد و هنوز مغز آن کمی سفت بود آن را آبکش و داخل قابلمه را کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را قرار بدهید.
سپس برنج و باقالی ها داخل آن بریزید و همه ی برنج را در وسط قابلمه جمع کنید چند سوراخ روی آن بزنید و در پایان مقدار کمی آب زعفران و روغن روی آن بریزید و دمکنی را با در قابلمه قرار بدهید زمانی که بخار افتاد شعله را کم کنید.
نکاتی برای تهیه ی باقالی پلو با ماهیچه
نکاتی برای پخت باقالی پلو با ماهیچه :
• نحوه ی پخت باقالی پلو با ماهیچه متفاوت است شما می توانید به روش بالا بپزید و کمی نزدیک پخت کامل ماهیچه مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. و یا حتی می توانید ماهیچه های پخته شده را لابه لای برنج قرار بدهید و اجازه بدهید دم بکشد.
• برای پخت باقالی پلو با ماهیچه می توانید باقالی پلو را به صورت دم پختی در آبگوشت تهیه کنید و در پایان ماهیچه ها را بین برنج قرار بدهید و اجازه بدهید برنج دم بکشد. که این واقعا طعم بی نظیری به غذای شما می دهد.
• برای تهیه ی باقالی پلو لازم نیست باقالی ها را به صورت جدا بپزید آنها را با برنج بپزید خیلی نرم و خوشمزه می شوند.
• میزان آب گوشت ماهیچه به ذائقه ی شما بستگی دارد دوست دارید کم باشد یا زیاد آن کاملا سلیقه ای است.
• برای پخت ماهیچه می توانید 1 عدد هویج را حلقه ای یا خلالی خرد کنید و در اواسط پخت به آن اضافه کنید.
عکس باقالی پلو با ماهیچه
عکس باقالی پلو با گوشت
تزیین باقالی پلو با ماهیچه