محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
ازدواج با تک فرزند خوب است یا خیر؟
در صورتی که تمایل دارید با شخصی که تک فرزند است، ازدواج کنید باید بدانید که ازدواج با خانواده های کم جمعیت و تک فرزند اگر چه که میتواند مزایایی داشته باشد، عیبها و مشکلات زیادی هم بهمراه دارد.
توجه به این موارد به شما کمک خواهد کرد تا از قبل بدانید با چه شرایطی روبرو هستید و چطور باید با آن کنار بیایید. بهتر است پس از قبول کردن این موارد ازدواج کنید تا بعدا به شریک زندگیتان خرده نگیرید.
مشکلات ازدواج با دختر تک فرزند
معمولاً ازدواج با دخترانی که تک فرزند خانواده بوده اند به علت این که همواره در کانون توجه خانواده قرار داشته اند ریسک بالایی دارد. چراکه این طور اشخاص با کوچکترین بی توجهی یا حتی کم توجهی امکان دارد مشکلاتی را برای طرف مقابل ایجاد نمایند.
همینطور از دیگر مشکلات ازدواج با تک فرزندان میتوان به عدم احساس مسوولیت پذیری اشاره کرد. چراکه خانواده ها معمولاً بر روی یگانه فرزنداشان زیاد سخت گیری نکرده و این اشخاص آموزش ها و مهارت های لازم برای زندگی مشترک را نمی آموزند. لذا بعد از آنکه وارد زندگی مشترک میشوند ممکن است نتوانند بسیاری از وظایف خویش را بدرستی انجام داده و حتی تلاش در اموزش آن هم ندارند.
حساسیت های زیاد والدین بر روی تک فرزندان هم از دیگر مشکلات است. در چنین خانواده هایی به علت آنکه والدین تمام توجه و علاقه خویش را بر روی همین فرزندشان متمرکز نموده اند انتظارات زیادی هم از طرف مقابل دارند. از سویی دیگر درصورتی که والدینی که تک فرزند هستند دچار مشکلاتی شوند از فرزند خویش توقع دارند که در اختیار آنان بوده و از آنان مراقبت نماید.
ازدواج با دختر تک فرزند
از دیگر مشکلات ازدواج با دختر تک فرزند
- عدم توانایی در برقراری رابطه درست با خانواده همسر
- خودخواهی در رابطه با همسر و یا خانواده وی
- وابستگی زیاد به خانواده
- عدم توانایی مدیریت کردن مشکلات و مشاجرات
مشکلات ازدواج با پسر تک فرزند
از جمله مشکلاتی که ازدواج با تک پسر امکان دارد برای شما ایجاد کند عبارتند از:
- وابستگی های عاطفی بیش از حد
- زندگی در شهر محل زندگی والدین همسر تک فرزند
- نگهداری از خانواده همسر در صورت بیماری
- درصورتی که تصمیم ازدواج با تک پسر را دارید بهتر است تمام زوایای این موضوع را بررسی نموده تا بعد از ازدواج پشیمان نشده و یا دائم به همسر و خانواده اش خرده نگیرید.
ازدواج با پسر تک فرزند
ازدواج با دختر و یا پسر تک فرزند
بپذیرید بعد ازدواج کنید
چنانچه انتظار دارید، شخص موردنظر خانواده اش را کنار بگذارد و به خواست آن ها بی توجه باشد، انتظاری غیرمنصفانه است و چنین چیزی خود میتواند به بحران های زناشویی دامن بزند؛
بنابراین در صورتیکه تنها فرزند خانواده هستید خواست والدین، توقعات خویش و شرایطی که در آینده با آن ها روبرو خواهید بود،( مثل ملاقات هفتگی با والدین، نظارت بر درمان، تامین هزینه ها و مخارج آنها و…) را بدون پنهان کاری با طرف مقابل خود در میان بگذارید و واقعیت ها را همانطور که هستند، توضیح دهید.
در صورتی که با فردی ازدواج می کنید که تک فرزند است، سعی کنید برای لحظاتی خود را به جای او بگذارید.به راستی اگر به جای او بودید از طرف مقابل چه انتظاری داشتید؟ چه رفتاری را در طرف مقابل نمی پسندیدید؟ به علاوه برای لحظه ای خود را جای والدین او بگذارید.
خودتان را جای وی قرار دهید
چنانچه شما هم والد یک تک فرزند باشید از فرزندتان چه انتظاراتی خواهید داشت؟
از همسر فرزندتان چه انتظاراتی دارید.در مواردی که تک فرزند خانواده بیش از حد به والدین خویش وابسته است، طوری که بدون صلاح و مشورت آن ها هیچ اقدامی نمی کند و توان تصمیم گیری ندارد، در اینصورت باید بدانید، شاید ازدواج با چنین شخصی با مشکلات زیادی داشته باشد.
فرزندان تک فرزندان امکان دارد به مقدار بسیار زیادی تحتتأثیر رفتار ها و خلق و خوی والدین خویش باشند و از آنها در بسیاری از مسایل تأثیر پذیرفته باشند.
واضح و روشن است توجه به این موارد به شما کمک می کند تا بتوانید از دریچه دیگری به مسئله نگاه کنید و بهتر تصمیم بگیرید. در هر ازدواجی مشکلاتی وجود دارد ولی توجه و اگاهی از فراز و نشیب های پیش رو کمک می کند در سطح انتظارتمان از زندگی بازنگری کنیم.