محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .
سیروز کبدی و روزه گرفتن در ماه رمضان
دکتر آگاه، فوق تخصص بیماری های گوارشی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در بیماری های پیشرفته کبدی تنها گروهی که در آن به افراد توصیه نمی شود روزه بگیرند بیماری سیروز کبدی است که در آن کبد قادر به ساخت گلوکز از گلیکوژن نیست و باعث می شود قندخون افراد به شدت پایین بیاید.
به گزارش سایت طبتاج بنابراین درصورت وجود این بیماری به ویژه اگر در مراحل پیشرفته باشد روزه گرفتن ممنوع است.
وی افزود: در مورد افراد مبتلا به هپاتیت باید توجه داشت که در صورت عدم فعالیت هپاتیت و تشدید نشدن بیماری فرد می تواند روزه بگیرد ولی در صورت داشتن حالت تهوع و استفراغ و استفاده از دارو فرد مجاز به روزه گرفتن نیست.
** روزه برای افراد مبتلا به یبوست و اسهال توصیه نمی شود
دکتر آگاه در این خصوص تصریح کرد: افراد مبتلا به یبوست با روزه گرفتن بیماری خود را تشدید می کنند زیرا بدن دچار کم آبی می شود.
برای جلوگیری از این عارضه و برای اینکه فرد بتواند روزه بگیرد و باید در ساعات افطار و سحر با مصرف میوه و سبزیجات و همچنین مصرف مایعات فراوان و سایر تمهیدات و طبق نظر پزشک روزه بگیرند.
همچنین در این نوع بیماران خوردن نانهای سبوس دار و میوه و سبزیجات و سالاد همراه با روغن زیتون توصیه می شود.
وی درمورد بیماران مبتلا به اسهال گفت: افراد مبتلا به اسهال به دلیل از دست دادن آب زیاد بدن نباید روزه بگیرند ولی در صورتیکه اسهال آنها مزمن باشد و بتوان آن را کنترل کرد افراد می توانند روزه بگیرند.